Cat poate castiga o studenta din videochat?


Cat castig in prima luna de videochat?” se intreaba tinerele ce vor sa se apuce de aceasta activitate ce a devenit una aproape ca oricare alta si in tara noastra.

Probabil ca din aceasta cauza, pentru ca lumea nu le mai priveste chioras pe videochatiste, multe fete, mai ales studente, considera ca a face videochat este jobul perfect in perioada in care sunt inca pe bancile facultatii.

womanwithmoney-1024x640

Isi pot plati astfel studiile, chiria, ba chiar le mai raman si bani de buzunar suficienti pentru a-si cumpara haine, vacante in locuri exotice, ba chiar o masina sau, de ce nu, o locuinta in rate.

La Glamour Studio, companie din bransa binecunoscuta in Bucuresti, angajatele au contracte de munca ferme, bucurandu-se de toate beneficiile pe care orice salariat din Romania le are, plus inca altele pe deasupra.

Aici un salariu videochat porneste de la 2.500-3.000 lei part time (pentru 6 ore de lucru/zi, cinci zile pe saptamana) sau peste 5.000 lei pentru un program intreg de 8 ore/zi (cu cinci zile pe saptamana).

Angajatele Glamour Studio mai primesc si bonusuri si premii lunare in valoare de 2.000 de dolari, daca obtin niste rezultate foarte bune.

Activitatea se desfasoara in 3 ture, fiecare viodechatista putand sa decida care dintre aceste perioade de lucru cea este mai potrivita pentru ea, in raport de programul (inclusiv de studii universitare) il are.

Asa se face ca un castig videochat depaseste cu mult orice altul dintr-o slujba pe care o studenta ar putea-o avea paralel cu scoala (chelnerita, vanzatoare etc) si este considerat de multe tinere nonconformiste jobul perfect.

Evident, cele ce vor un salariu videochat mai mare, prin perseverenta pot ca sa il obtina, pentru ca nu exista o limita superioara a castigurile ce se pot obtine din aceasta activitate de divertisment pentru adulti.

Confidentialitatea este foarte importanta la Glamour Studio, motiv pentru care datele personale ale angajatelor sunt tinute secrete, iar imaginea lor este promovata doar in strainatate, pe site-uri ce nu pot sa fie accesate de pe teritoriul Romaniei.

In afara de un castig videochat sigur si mult peste media veniturilor lunare ale unui angajat obisnuit din tara noastra, la Glamour Studio modelele beneficiaza si de makeup, hairstyle si consiliere in materie de stil in mod total gratuit, precum si de portofolii foto profesionale menite sa le puna in valoare atuurile fizice.

 

 

2 gânduri despre „Cat poate castiga o studenta din videochat?

  1. Eva

    Am auzit ca sunt multe studente care lucreaza in videochat si sincer ma bucur, cel putin asa iti poti permite tot ce iti doresti, mai ales daca esti in situatia in care parintii nu te pot intretine, iar aceasta meserie nu este deloc rusinoasa sau ilegala, asa cum inca gandesc vechile mentalitati.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s