Un grup de firme ce si-a transformat numele in renume


Stiati ca Teamnet este producatorul si proprietarul binecunoscutelor sisteme informatice REGES (Registrul General de Evidenta al Salariatilor) si Revisal?

14055204_1264559103574628_1407013332447365678_n

Din 2001, de cand Teamnet Romania si-a inceput cu mult curaj ascensiunea in lumea afacerilor, specialistii de aici au avut de infruntat multe obstacole, dar cu timpul le-au depasit, business-ul lor s-a dezvoltat si au transformat numele in renume, transformandu-se acum in Teamnet International – una dintre cele mai dinamice companii de tehnologie de varf din regiune de sud-est a Europei, conform topului anul al Deloitte.

Grupul este format in prezent din patru companii prestigioase, fiecare dintre ele realizand niste produse exceptionale in domenii de varf in care isi desfasoara activitatea:

  • Teamnet International – se ocupa de integrare IT&C, management de proiect si consultanta IT si Business in sectoare vitale de activitate, precum ar fi cel al mediului, administratiei publice si e-guvernarii, sigurantei publice, agriculturii, managementulti de proiect si finantare din fonduri UE, pentru care realizeaza continuu noi si noi produse deosebite, ce inglobeaza tehnologii creative extrem de avansate, precum ar fi GIS, UAV si Cloud.
  • Teamnet Engineering este o companie ce are drept domenii speciale de competenta pe cele din sfera sistemelor de apa si canalizare, SCADA, automatizari si electrical engineering, sisteme de management al deseurilor, consultanta in proiectarea de procese industriale si asistenta tehnica de specialitate (servicii publice, mediu, transport, agricultura si utilitati).

14718867_1312829948747543_5537029473832655839_n

De exemplu, Teamnet Engineering a fost premiata Smart City Industry Awards, categoria „Waste – Recycling and Re-use”, in octombrie 2016, pentru un proiect de management integrat al deseurilor, din judetul Bihor.

  • Teamnet Dedalus se ocupa de furnizarea de solutii de e-Sanatate in tara noastra pentru sistemul public, dar si pentru cel privat, din domeniul sanitar. De data mai recenta, aceasta companie a aparut in urma incheierii unui parteneriat strategic cu Dedalus SpA din Italia, specializat in furnizarea de solutii software pentru unitatile cu profil medical de stat si particulare din frumoasa tara din sudul Europei.

Produsele furnizate de compania Teamnet Dedalus acopera o plaja larga de necesitati sanitare: de la abordare terapeutica si diagnosticare, pana la telemedicina si management de spital, sisteme integrate pentru medicina de urgenta (ambulante, spitale cu acest profil), pana la transfuzii de sange si managementul donatorilor, Electronic Health Record si EMERGYS – software de Management al Urgențelor & Dezastrelor, ePrescription, eBooking, etc.

  • Ymens, a patra componenta al grupului Teamnet, este primul broker de cloud autohton si are ca principal obiect de activitatea oferirea de solutii dedicate de cloudsourcing pentru organizatii publice si private.

Ymens si-a propus obiective ambitioase, dovada ca deja a reusit sa implementeze in Romania prima platforma de tip cloud broker, unde au agregat diverse aplicatii si servicii de cloud, precum ar fi acelea de provizionare servicii, facturare, asistenta tehnica, migrare in cloud, personalizare, back-up de date, securitatea si integrarea datelor, recuperarea datelor pierdute.

14729301_1313797411984130_3926400330141686182_n

Teamnet Romania, iata un brand de succes autohton, care s-a transformat rapid dintr-unul national in unul international, respectat de multi competitori externi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s