Traduceri profesionale pentru afacerile de top


Academia de Traduceri – traduceri profesionale Bucuresti, iata locul unde, din punctul meu de vedere, chiar merita ca sa va adresati daca sunteti in cautarea unui servicii de acest gen pentru afacerea pe care o administrati.

.r

Indiferent ca aveti nevoie de o traducere acte de business propriu-zisa, ce include multi termeni de specialitate sau de o traducere juridica profesionista a unor contracte sau a unor documente provenind de la instantele de judecata comerciale, este cel mai indicat sa alegeti varianta castigatoare: calitatea premium la pret convenabil de la Academia de Traduceri.

Exista in Capitala o multime de traducatori autorizati, ba chiar si firme specializate in servicii de traducere acte de diferite tipuri, iar acest lucru permite celor interesati ca sa poata analiza pe indelete ofertele acestora, pentru a putea gasi cel mai bun birou traduceri, precum am facut si eu de curand.

Internetul ne permite ca sa facem rapid comparatii legate de limbile, domeniile, timpul in care se pot realiza traducerile de care avem nevoie la un moment dat, ca sa aflam daca se pot solicita inclusiv traduceri cu legalizare, modalitatile in care se pot trimite documentele ce urmeaza a fi traduse si cum se vor livra acestea (prin deplasarea clientului la respectivul birou de traduceri, prin curier la sediul firmei).

Dupa cum vedeti, exista destul de multi parametri de care trebuie sa se tina seama, nu doar cel legat de preturi ale diferitelor servicii.

captura

Academia de Traduceri este un birou traduceri cu o mare notorietate in aceasta bransa, infiintat inca din 2005, aceasta firma devenind, pas cu pas, un nume cu mare notorietate in bransa. Aici s-au tradus pana acum peste 3 milioane de pagini (media in prezent fiind de mai mult de 1.000 de pagini zilnic!).

Este si firesc sa fie asa, pentru ca aceia ce aleg sa fie clientii Academiei au acces la cei mai buni traducatori autorizati din tara (peste 300). Iar paleta extinsa de servicii complete cu preturi competitive (traduceri, interpretariat, apostile, legalizari, curierat, evenimente) este punctul forte, apreciat de catre toti reprezentatii firmelor ce au ales sa colaboreze cu ea.

Pentru agentii economici se ofera solutii personalizate, in raport de bugetul acestora, dar si de urgenta, complexitatea lucrarilor solicitate si specializare.

Atractivitatea pachetelor de servicii pentru companii este data si de ofertele speciale de pret, tarifele speciale si reducerile pentru comenzi mari si/sau lunare, precum si de reducerile de pana la 50% pentru documentele repetitive si serviciile de verificare.

In pret sunt incluse si o serie de servicii gratuite extrem de atractive precum ar fi: call center gratuit, livrare gratuita pentru companii, revizia si corectarea traducerilor, autorizarea traducerilor si pregatirea lor pentru legalizare, o traducere test pentru firme, consultanta pentru autorizare, legalizare, apostila, inclusiv atribuirea unui Account & Project Manager dedicat, cu experiență în domeniul de activitate al companiei.

Cel mai interesant lucru, din punctul meu de vedere este faptul ca la Academia de Traduceri poti sa alegi traducatorul al carui stil se pliaza cel mai bine cu cerintele afacerii tale si, daca nu esti multumit ca antreprenor, poti sa il schimbi oricand, deoarece aici chiar ai de unde alege.

Va invit sa le vizitati site-ul de prezentare pentru a afla mai multe detalii despre avantajele companiilor ce aleg colaborarea cu Academia de Traduceri.

workflow