Botoxul cosmetic, acum la pret convenabil si in Romania


Romancele au inceput pe scara larga ca sa apeleze la injectii cu botox pentru stergerea trecerii anilor prin diminuarea pe cat posibil a ridurilor de expresie.

female face with wrinkles on her forehead

Procedura se poate dupa un interval de 3-6 luni, asa incat se poate prelungi foarte mult perioada in care o persoana arata excelent.

Tineretea fara batranete a chipului e posibila fara costuri mari!

A arata bine, un element definitoriu al starii noastre de bine, e acum posibila si putini mai sunt aceia ce afirma sincer ca isi doresc, in zilele noastre, ca sa apara in ochii celorlalti purtand pe chip varstele lor reale.

Pentru Romania, era destul de costisitor pana de curand ca sa iti faci un tratament cu botox pentru rejuvenarea fetei, dar iata ca acum lucrurile s-au schimbat cu mult.

Exista numeroase clinici, care de care mai performante, ce ofera servicii de medicina estetica, iar in materie de injectii botox, data fiind relativa simplitate a procedurii, chiar a devenit foarte la indemana din punctul de vedere al alegerii unui medic specializat, cat si (mai ales!) din punct de vedere financiar, ca sa apelezi la aceasta metoda de diminuare pana aproape de disparitie a ridurilor.

Botox pret mic, un vis devenit acum realitate!

O sa va surprinda, dar chiar si o clinica stomatologica de top precum Trident, ofera mai nou posibilitatea clientilor nu doar de a-si trata dantura, ci si de a scapa, partial macar, de ridurile de expresie.

Gasiti aici, la Clinica Trident din Bucuresti,  medici competenti, care va vor elimina imediat toate prejudecatile legate de toxina botulinica si eventualele prejudicii pe termen mediu si lung pe care credeti (nejustificat!) ca ea le-ar putea aduce asupra felului in care aratati.

Botoxul cosmetic, adica acel produs constituit din toxina botulinica de tip A, albumina umana si clorura de sodiu, este perfect pentru cele mai multe persoane ce vor ca sa isi imbunatateasca felul in care arata.

Oricine poate solicita aceasta procedura de estetica faciala daca nu sufera de anumite alergii date de componentele din aceste injectii  cu botox, nu au boli de piele, nu sufera de boli care afecteaza muschii si nervii, de afectiuni ale aparatului respirator, nu inghit greu si nu au hemoragii dese, nu au boli autoimune sau nu au suferit diverse operatii estetice la nivelul fetei care sa le interzica un tratament al ridurilor cu botox..

14721633_1190347077678387_9075749212616284103_n

Daca o se intrati pe site-ul celor de la Trident, o sa observati ca un tratament cu injectii botox este accesibil ca pret, o aplicare pe o suprafata fiind de doar 700 lei, iar pentru trei suprafete de 1.300 lei, adica, mai putin decat un salariu minim pe economie.

Eu cred ca merita platit acest pret, daca luam in calcul avantajele nete pe care estetica mai placuta a fetei ni le poate aduce in viata personala si profesionala.

Asadar, cand poti sa beneficiezi de o procedura cu injectii cu botox pret convenabil, chiar ar trebui  ca sa iti iei inima in dinti si sa te adresezi clinicii de care iti povestesc, deoarece medicii portrait-597173_960_720de aici sunt foarte experimentati, iar riscurile pe care aceasta terapie le presupune sunt minime, daca starea ta de sanatate este relativ buna.

In plus, nu trebuie sa iti fie frica de durere, pentru ca ea este minima, oricum mai mica decat in cazul unei interventii stomatologice.

Plus ca in zece minute ai scapat, deci o sa uiti total de spaima si de firavele momente de durere, pe care crema anestezica ce se aplica anterior inceperii procedurii de injectare cu botox le anihileaza aproape total.

Acum, in prag de primavata 2017, e momentul ideal ca sa arati minunat. Iar botoxul cosmetic te poate ajuta mult in aceasta directie!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s