Obiecte promotionale ieftine


Orice firma ar trebui sa se preocupe ca in birouri toate obiectele pe care le folosesc angajatii sa fie inscriptionate cu logo-ul acesteia, poate chiar si cu sloganul companiei  si alte elemente distinctive: pixuri personalizate, agende personalizate, lista este foarte ampla.

obiecte-promotionale2

De asemenea, ar trebui ca sa existe si un stoc consistent de cadouri office diverse, de la amintitele obiecte personalizate de papatarie la calendare de birou sau de perete, de la tricouri personalizate la electronice, decoratiuni pentru casa, chiar si accesorii pentru animale.

Asadar, alaturi de accesoriile de birou personalizate, cartile de vizita si seturile de birou din piele, care se pot adauga obiecte felurite, la cele mai convenabile preturi, pe post de cadouri corporate.

banner4-1

O idee excelenta pe care ti-o ofer gratis este ca sa le comanzi online de la Urban Print, deoarece au preturi foarte bune, iar gama de articole ce se pot personaliza este extrem de variata.

A trecut vremea cand vorbeam de obiecte personalizate doar la cartile de vizita care au o grafica aparte, care sa iasa foarte bine in evidenta.

In prezent, personalizarea unor articole poate sa le transforme pe aceastea in niste „carti de vizita” adhoc, poate mai de impact decat clasicele cartonase cu numele, profesia si eventual denumirea firmei unde lucreaza o anumita persoana.

Urban Print este importator direct pentru articole promotionale apartinand unor branduri celebre, precum Cool, Stanley&Stella, Roly, M.O., motiv pentru preturile de comercializare ale acestora sunt foarte bune, fara inutile scumpiri artificiale.

Va puteti alege din nu mai putin decat 1.700 de obiecte personalizate diferite, care de care mai atractive.

reclama-pix-1

Asteptarea pentru aducerea din strainatate, in cazul obiectelor promotionale care nu exista momentan pe stocul Urban Print  este in medie de  3 zile lucratoare.

Un obiect precum o agenda personalizata daruita unui client sau unui partener de afaceri, o mingiuta antistres,  dar si o umbrela sau o sacosa de plaja pot ca sa fie personalizate in egala masura cu insemnele firmei respective.

Inspiratia clientului este singura in masura ca sa decida care obiect este mai eficient pentru a ajunge la sufletul aceluia caruia ii este destinat si o sa ii aminteasca mai bine de compania respectiva la un anumit dat.

Intrati asadar pe site-ul Urban Print si alegeti-va de acolo cele mai eficiente obiecte pentru a fi personalizate!

Chiar merita!

 

Publicitate