Articole Mango cu reduceri de 70% in Militari!


Daca iti place sa fii la moda, probabil ca te va interesa informatia ca exista un outlet Mango in Fashion House Militari Bucuresti.

Brandul Mango a reusit din 1984 si pana in prezent ca sa isi castige o notorietate foarte mare in domeniul crearii, fabricarii si comercializarii de produse de imbracaminte si accesorii pentru femei si barbati.

De acum 33 de ani, de cand in Barcelona (Spania) fratii Isaac si Nahman Andikom au deschis primul magazin de fashion, brandul a ajuns sa fie cunoscut in unele dintre cele mai mari orase ale lumii, luptandu-se de la egal la egal cu marii colosi mondiali ai modei.

In prezent, Mango este o prezenta de marca in circa 105 tari, iar expansiune continua, avand in vedere conceptul, echipa si logistica vizionara.

Noile colectii se bucura de o promovare exceptionala pe plan international, cu participarea unor mari vedete din lumea sportului si a cinematografiei, dar si cu aportul din ce in ce mai mare al bloggerilor specializati in fashion din diferite colturi ale lumii.

Produsele vestimentare si accesoriile Mango se pot cumpara si din Romania, iar daca bugetul acelora ce si le doresc nu este foarte consistent, Mango Outlet Bucuresti este o optiune demna de luat in seama.

g

In magazinul outlet Mango Bucuresti din zona Militari poti ca sa iti cumperi produse ale brandului acestuia, de cea mai buna calitate, la niste reduceri si de 70%.

Fashionistele, mai ales, vor gasi aici imbracaminte, incaltaminte, accesorii de dama diverse, la niste preturi senzationale, care le vor permite ca sa arate ca pe marile podiumuri internationale de prezentare.

Fashion House este amplasat in Militari, mai precis la intrarea pe A1, km 13.

In unele zile, nu doar de Vinerea Neagra, reducerile ajung chiar si pana la 90%, asa incat chiar merita sa faci shopping Mango aici, la Fashion House Outlet Centre Militari.

Mango Outlet Bucuresti, la Fashion House, iata un magazin fizic ce nu trebuie evitat, desi multi deja ne-am obisnuit ca sa facem in ultima vreme comenzi online.

Captură.PNG

In  acest centru din Militari, ce include peste 50 de magazine cu reduceri zilnice, gasesti si articole ale altor branduri vestite si, ce e important de mentionat, poti ajunge usor acolo, chiar daca nu ai un mijloc de transport personal.

Exista un autobuz RATB,  236 pe care il poti lua din Piata Operei, pentru ca acesta circula direct pana la Fashion House sau, o alta varianta ar fi ca sa iei metroul de la linia M3 pana la statia Pacii, iar mai apoi autobuzul 236 sau 137, dupa cum iti este mai confortabil.

Iti doresc shopping placut, ca tot incepe maine weekend-ul!

 

Publicitate