O firma de hosting din Romania cu servicii profesioniste


252720_450318298331583_1464196650_n

Multi dintre aceia care au un blog, un site de prezentare sau un magazin online se intreaba de ce ar trebui ca sa aleaga o firma de hosting autohtona, cand ofertele straine sunt nenumarate si foarte atractive ca pret.

Ce-i drept, nici nu prea exista servicii de gazduire gratuita in Romania decat in niste conditii speciale, de regula atunci cand alegi sa faci inregistrarea unui domeniu tot la compania respectiva  sau cand esti un dezvoltator de aplicatii online, asa ca nu iti ramane decat sa cumperi un pachet platit (de regula pe un an si sa testezi pe propriul site sau blog daca te-ai pacalit sau nu).

Totusi, este bine ca in situatia in care cei mai multi vizitatori ai tai sunt din Romania, sa alegi totusi o firma de la noi.

Acest simplu fapt poate face ca sa iti creasca viteza de incarcare a site-ul sau blogului chiar si de patru ori, mai ales in privinta elementelor statice, ceea ce nu este putin lucru, daca avem in vedere comportamentul internautilor care au un grad de rabdare tot mai scazut in ultiam vreme, data fiind multitudinea de optiuni pe care le au la dispozitie.

Mai ales daca ai un magazin online, viteza de incarcare a acestuia te poate face ca sa castigi sau pierzi clienti numerosi, ceea ce conduce si la cresterea ori la scaderea profitului firmei tale in mod vizibil.

Am gasit o firma de hostig din Romania care ofera si un pachet free de gazduire, tocmai bun pentru a testa initial seriozitatea celor ce lucreaza aici.

Intrati pe dhost.ro si o sa vedeti ca puteti solicita inclusiv  gazduire gratuita pe serverele companiei lor, daca de-abia v-ati deschis un blog sau un site de mici dimensiuni si nu aveti nevoie in aceasta etapa de resurse generoase. Este o modalitate foarte buna de a incepe si a lasa trecerea pe mai tarziu, pe masura ce o sa va dezvoltati.

Ce-i drept, la next level, adica la achizitionarea unui pachet platit aveti si beneficii gazduire web mai numeroase.

Ce resurse contine un pachet de gazduire web gratis la DHost?

  • 300 MB spaţiu;
  • 5GB trafic lunar;
  • 1 Domeniu găzduit;
  • 1 Bază de date;
  • 3 Adrese email;
  • 3 Utilizatori FTP;
  • Panou control cPanel;
  • CloudFlare;
  • Softaculous.

Eu zic ca este mai mult decat suficient, mai ales ca aveti si  serviciul CloudFlare inclus, care va poate ajuta sa aveti o viteza excelenta de incarcare a site-ului/blogului.

Cei care isi doresc  pachete de gazduire web platite, gasesc aici unele cu resurse indestulatoare, de la tarife incepand cu doar 1.22 EUR / luna.

Tot aici, daca intrati la sectiunea dedicata comandarii de website-uri, o sa puteti ca sa platiti un pret pe care vi-l puteti permite pentru realizarea unuia de catre specialistii IT ce activeaza in compania amintita – DHost.

Asadar, in afara ca puteti sa va inregistrati un domeniu propriu, oamenii din echipa DHost va pot ajuta ca sa faceti primii pasi in online, deoarece serviciile de web design Romania, precum si de hosting pe care le ofera persoanelor fizice si agentilor economici autohtoni sunt cu adevarat exceptionale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s