Piese originale pentru utilajele de constructii


Este foarte bine ca aceia interesati pot comanda acum chiar din tara noastra piese JCB, precum si de la alte branduri faimoase, pentru utilajele din dotarea firmelor lor.

r

Piata echipamentelor grele de constructie a inceput din nou ca sa isi ia avant in lumea intreaga, inclusiv in Romania, dupa ce, precum se stie, vanzarile s-au prabusit abrupt in numeroase state ca urmare a crizei economice din 2008.

Cei mai importanti jucatori internationali de profil au ramas si acum, in 2017, Caterpillar, Komatsu si JCB, fapt ceea ce se vede din cifrele lor de afaceri, cu adevarat impresionante.

Firmele de constructii care vor ca sa execute lucrari de buna calitate, cu o productivitate crescuta, si-au achizitionat utilaje grele de la aceste firme, dovada ca in prezent putem ca sa remarcam o crestere a cererii de piese JCB, dar si de la alti concurentii cu notorietate pe plan mondial.

Pentru ca asa pot ca sa faca economii substantiale, factorii decidenti din multe firme romanesti din sectorul executarii de constructii civile si industriale, ce au in dotare echipamente si utilaje speciale, se orienteaza tot mai mult in ultima vreme in a face achizitii online, deoarece aici, pe net, au posibilitatea ca sa compare preturi si sa aleaga cele mai bune variante, fara insa a face rabat la calitatea pieselor de schimb.

Rocatil.ro este un asemenea loc din mediul virtual unde cei interesati pot gasi atat piese de schimb JCB, dar si piese Komatsu, Caterpillar, precum si de la alti producatori renumiti.

Firma amintita este reprezentanta in tara noastra YG Spania, VTN Europe si Demoter-Italpunte.

Se pot comanda de aici, de la Rocatil, toate tipurile de cuie pentru ciocane hidraulice, diverse elemente de uzura, ciocane hidraulice si accesorii, piese de schimb din CEE, precum si consumabile pentru: autogredere, buldoexcavatoare, buldozere, excavatoare etc.

6

Daca ar fi ca sa analizam doar oferta de piese Komatsu propusa clientilor pe Rocatil.ro, o sa observam ca ea este extrem de bogata. Se gasesc aici, la preturi foarte bune: amortizoare, simeringuri, răcitoare ulei, lampi stop, injectoare, bucse, pompe alimentare combustibil, cuzineti, termostate, cruci de cardan, supape, garnituri senzori, iar lista poate continua.

Livrarea pieselor de schimb se face cu maxima celeritate, asa incat sa se reduca cat mai mult timpul in care utilajele de constructii aflate in revizie sau in reparatie capitala sunt indisponibilizate.

Echipa Rocatil raspunde cu amabilitate si profesionalism oricaror solicitari ale clientilor, preocupandu-se ca sa gaseasca, alaturi de specialistii de aici solutii viabile, cu maxima operativitate, atat in privinta suportului tehnic propriu-zis, cat si in referitor la gestiunea cererilor de produse si distribuirea acestora beneficiarilor.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s