Hoverboard-ul s-a stricat? Du-l la service!


Au inceput ca sa fie tot mai cautate firmele care ofera service hoverboard Bucuresti, de cand numarul posesorilor de asemenea mijloace de locomotie si distractie a crescut exponential in ultima vreme.

hoverboard-2003088_960_720

Daca la inceput un hoverboard era o „simpla” jucarie pe care si-o permiteau doar cei foarte bogati, pretul lor depasind binisor 3000 de lei, in prezent asemenea gadgeturi ce promit o mobilitate sporita prin oras, pot ca sa fie cumparate inclusiv din mall-uri, la oferta.

Evident, un asemenea gadget „de supermarket”, este el ieftin, dar are si cele mai mari sanse de a se strica rapid si atunci este nevoie de un atelier unde ca sa fie reparat (daca acest lucru mai este posibil si nu este vorba de vreo chinezarie!).

Ce-i drept, eu nu sfatuiesc pe nimeni ca sa isi riste integritatea fizica si sa cumpere un produs de acest tip, care are o calitate inferioara, deoarece faptul ca se poate strica iremediabil este, fara indoiala, doar cea mai mica primejdie pe care o poate genera pentru utilizator masinaria cu pricina. Persoana ce il foloseste se poate accidenta grav, dat fiind ca un scuter electric este astfel proiectat incat sa intre intr-o viteza mare rapid si  nu este deloc simplu de controlat si de oprit, daca nu ai suficienta dexteritate.

Mai ales cand vorbim de drumurile romanesti, pline de hartoape, borduri, este o adevarata aventura sa pornesti in aventura urbana cu un hoverboard pe care nu te poti baza 100%. Mai bine faceti economii si va luati unul de la un producator cu notorietate, decat un produs no name.

Daca o sa intrati pe site-ul reparatiihoverboard.ro o sa gasiti acolo, in afara de gama de servicii oferite, inclusiv o pagina unde sunt enumerate principalele probleme pe care un scuter electric le poate prezenta si care este necesar ca sa fie rezolvate de profesionistii din atelierele de service.

Acum sunt si la noi tehnicieni care se pricep ca sa repuna in stare de functionare perfecta astfel de gadgeturi in voga si in Romania. Daca ele sunt de la branduri cunoscute, evident ca sunt si mai usor de reparat.

Daca o sa lecturati lista cu defectiuni posibile la un hoverboard, o sa vedeti acolo ca nu sunt putine defectiunile care pot aparea in functionarea lui, incepand cu incapatanarea acestuia de a mai porni, supraincalzirea bateriei, spargerea sau uzarea rotilor, ruperea sau spargerea portului de incarcare, bluetooth-ul care nu mai merge, ledurile nu se mai aprind, scuterul electric vibreaza dupa ce ai coborat de pe el etc.

Asadar, problemele ce pot sa se iveasca sunt multiple, de aceea, pana cand vor aparea si la noi acele scutere electrice plutitoare, precum acela  din filmul „Inapoi in viitor”, fanii hoverboard-urilor vor trebui ca sa se descurce cu acelea „clasice”, pe roti.

Specialistii de la reparatiihoverboard.ro ii pot ajuta in acest sens, rezolvand prompt orice deficienta in functionarea lor!

rgr

Publicitate

Un gând despre „Hoverboard-ul s-a stricat? Du-l la service!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s