Lustre minunate, pentru locuinte stilate


Romanii iubesc ca sa isi amenajeze spatiile de locuit cat mai confortabil, iar aceia ce dispun de un ceva buget generos se pot orienta cu toata incredere spre niste lustre de lux de la Settimo Concept, daca vor sa aiba parte de o amenajare interioara foarte chic, cu niste corpuri de lumina speciale.

Stiu, o sa spuneti ca exista in prezent o multime de optiuni, spre a gasi in prezent diverse modele de  lustre moderne sau clasice, data fiind puzderie de magazine fizice si online cu acest profil.

Asa este, dar de o sa intrati pe site-ul de prezentare al celor de la Settimo Concept, o sa vedeti ca o asemenea oferta de copuri de iluminat de lux, precum cele de aici, mai rar intalnesti.

Calitate de top, un bun gust desavarsit, modele spectaculoase, iata ce ofera acelora ce cauta produse din categoria de lustre premium specialistii ce isi desfasoara activitatea in cadrul firmei amintite.

Materialele superioare calitativ si atentia producatorilor in executarea unor finisaje de finete, iata ce caracterizeaza articolele din gama corpurilor de iluminat, prezente in oferta Settimo Concept.

Cel mai grozav este faptul ca poti ca sa comanzi aceste produse din gama lux chiar din tara noastra, comod, online, chiar si daca tu te-ai mutat de curand undeva departe, intr-o vila construita intr-o micuta localitate de munte, de exemplu.

Ce spuneti, de exemplu, de acest corp de iluminat realizat din metal, cu finisaje aurii si delicate siraguri de cristal?

CHIARO Crystal 5 1-900x600.jpg

Cu o inaltime de 180 de cm si un diametru de 65 de cm, poate ca sa lumineze nu doar o sala de restaurant sau un hol de hotel, dar si o sufragerie dintr-o locuinta particulara, incapere de dimensiuni generoase, de pana la 53 de metri patrati.

Daca peretii sunt foarte inalti, o asemenea sursa de iluminat va fi cu certitudine punctul focal al incaperii respective.

Pentru camerele cu tavanele mai joase, exista pe Settimo Concept propuneri interesante, precum aceasta lustra de lux denumita Arbol, o plafoniera care da o senzatie de vivacitate, de mult dinamism, in spatiul unde urmeaza a fi asezata.

Arbol_46_0819_526e5edf5f0d1-900x600.jpg

Este, precum observati, o plafoniera speciala, care are nu mai putin decat 18 mini-surse de lumina.

Fiind confectionata dintr-un metal cromat de culoare cenusie, lasa lumina ca sa se reverse in voie in camera, fara a o eclipsa in niciun fel.

Are o inaltime de 45 de cm si o latime de 115 cm, adancimea sa fiind de 43 de cm, iar greutatea totala de 5,5 kg.

Va invit asadar in magazinul de prezentare Settimo Concept, pentru a va alege de acolo lustrele de lux preferate, care va vor personaliza intr-un mod cu totul aparte locuinta.