Printuri dupa tablourile pictoritei Diana Draghici


Saash.ro este magazinul online pe care va sfatuiesc ca sa il vizitati daca va doriti niste articole de imbracaminte si incaltaminte cu totul si cu totul deosebite, realizate de tineri creatori romani, exceptional de talentati.

frd

Aici, pe acest site, se gasesc si cadouri speciale, precum si obiecte din gama home&deco.

In aceasta sectiune Home&Deco, va recomand, de exemplu, printurile in editie limitata semnate de catre pictorita Diana Draghici.

De ce am ales ca dintre toti aceia ce isi expun creatiile pe Saash.ro sa va vorbesc tocmai despre aceasta artista plastica din noua generatie?

In primul rand pentru ca ii admir fantastic pe acei oameni care au curajul sa renunte la prima alegere, cand isi dau seama ca au apucat-o pe un drum profesional care nu le aduce satisfactiile visate si prefera ca joace totul pe o carte doar sa isi urmeze vocatia harazita de D-zeu.

Imi plac exploziile de culoare din lucrarile sale, emotia pe care ele le aduc in sufletul privitorului.

La pagina care ii este dedicata pe Saash, exista mmai multe printuri dupa cel mai cunoscute tablouri ale sale, in editii mici de doar 25 de bucati, fiecare dintre ele numerotate.

Reproducerile, de o calitate foarte buna, sunt realizate pe suport de canvas (panza) cu dimensiuni relativ mari, cuprinse intre 80/80 cm si pana la 89/100 cm, pentru ca impactul vizual sa fie unul maxim.

Fiecare print va fi livrat clientului impreuna cu un certificat de autenticitate si o holograma inseriata, inregistrarea facandu-se pe numele clientului.

Emotii turquoise, violet, indigo, yellow sau green, iata ce ne propune prin lucrarile sale Diana Draghici.

Ceea ce imi place in lucrarile acestei tinere pictorite este faptul ca ea isi invaluie personajele in vibratii coloristice puternice, rezonand cu cele din sufletele privitorilor.

Inca din 2014, de pe vremea cand expunea la Cercul Militar picturile sale spectaculoase, am remarcat apetitul sau deosebit pentru limbajul ametitor al culorilor tari.

Orice s-ar spune pictura inseamna culoare, inseamna vibratie, asa incat lucrarile sale realizate in culori acrilice, intr-o nota extrem de actuala, modernista, reusesc ca sa redea mici crampee de realism spontan intr-o maniera specifica .

print-editie-limitata-green

Preferatul meu este printul Green, pe care eu l-as vedea ca fiind extrem de  potrivit spre a fi asezat intr-un cabinet de psihologie, de exemplu, deoarece in profunzimea privirii fetei imortalizate in tablou se poate citi o intreaga paleta de trairi.

Comenzile pentru printuri pe site-ul Saash.ro se pot prelua atat online, cat si prin telefon, timpul de livrare fiind de 7-8 zile de la confirmarea acestora.

La cerere, se poate adauga si sasiul, contra cost.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s