Afla care sunt tarifele cantaretilor ce pot fi invitati la evenimente private si publice


antonia-profile-picture-500x500Daca urmeaza ca sa organizezi un eveniment privat sau corporate in viitorul apropiat, o sa poti ca sa iti faci o idee despre cat trebuie ca sa platesti pentru programul artistic al unei vedete a momentului, daca o sa soliciti o lista preturi artisti pop globalbooking, de pe site-ul cu acelasi nume.

Si nu doar tarifele pentru diversi cantareti de muzica usoara le poti afla cerand o cotatie de pret prin completarea formularului special existent pe globalbooking.ro, ci si pentru interpretii de muzica populara si de petrecere pe care i-ai dori la nunta, la botezul copilului, la o zi de nastere sau onomastica.

Nici artistii de muzica din genul folk, rock, hip hop, jazz, blues si nici chiar virtuozii muzicii clasice nu au fost uitati, ei avand sectiuni bine stabilite pe aceasta platforma online menita ca sa ii puna in legatura pe artisti cu aceia ce doresc ca sa ii angajeze la diverse evenimente private sau publice.

Daca ar fi ca sa enumar doar cativa dintre cei mai buni artisti pop, deja inscrisi pe Global Booking, as aminti in primul rand de Antonia, Delia, Inna, Alexandra Stan, Nicoleta Nuca.

Nu doar artisti care isi interpreteaza propriile melodii ce i-au consacrat sunt solicitati la evenimente, ci si, din ce in ce mai des, chiar si artisti cover, care pot sa dea dovada de o adevarata maiestrie interpretativa cand sunt solicitati a canta diferite slagare internationale, mai vechi sau mai noi.

Global Booking este una dintre agentiile de impresariat romanesti cu o experienta prodigioasa in domeniu, de circa un deceniu, care colaboreaza cu artisti ce si-au cucerit o notorietate deosebita nu doar in tara, ci si pe plan international.

Pe noul site globalbooking.ro, o sa gasiti, in calitate de clienti, preturi corecte pentru programe artistice de inalta tinuta, sustinute de artisti pop, de muzica populara, rock sau din alte genuri, care vor face din evenimentul la care vor fi invitati ca sa cante unul cu adevarat memorabil.

Industria muzicala din Romania este in continua dezvoltare, mai ales in materie de cantareti de muzica usoara apar noi si noi nume, asa incat doar cei mai buni rezista.

Participarea la diverse evenimente private si publice le permite artistilor ca sa isi asigure mijloacele de subzistenta in mod legal, sa aiba un nivel de viata decent, ca sa poata lansa noi si noi melodii frumoase, bucurie pentru sufletele noastre.

Exista diverse preturi artisti pop, ele variind dupa notorietatea pe care o au la acest moment acestia, dar si dupa multe alte criterii: durata programului muzical pe care il vor sustine, daca urmeaza ca sa realizeze acest program singuri sau alaturi de o formatie, dupa echipamentul tehnic (sonorizare si lumini) pe care il vor instala etc.

Precum v-am precizat mai sus, nu doar pentru evenimente private se pot incheia contracte in baza carora diversi artisti pop sau din alte genuri urmeaza ca sa presteze servicii muzicale, ci si pentru evenimente publice speciale (zile ale diferitelor orase, festivale, concerte etc.).

Asadar, daca va doriti sa aveti parte de o atmosfera deosebita la evenimentul pe care il veti organiza, indiferent daca doriti ca sa angajati unul sau mai multi artisti pop, de muzica populara, rock, inclusiv artisti cover, apelati la agentia Global Booking si veti avea parte de niste servicii de o calitate desavarsita, la niste preturi foarte bune.

Publicitate