Cel mai avantajos imprumut nebancar rapid, pentru nevoi urgente


Exista imprejurari neprevazute in care un credit pentru nevoi personale ar fi binevenit pentru multi dintre noi.

detalii-desprecredit

Un accident al unei rude, o invitatie la o zi onomastica taman cand ai ramas fara bani pentru un cadou mai substantial, un laptop care nu mai fuctioneaza si trebuie reparat s.a.m.d.

Exista societati nebancare la care te poti adresa cand ai nevoie urgenta de un credit nevoi personale Bucuresti, in ce ma priveste gasesc mereu fluturasi de genul acesta in cutia postala, dar conditiile de acordare sunt de multe ori dificil de indeplinit sau dobanzile si comisioanele extrem de impovoratoare.

Am descoperit insa ca de la IFN EXTRA FINANCE SA poti ca sa iei foarte simplu o suma de bani cuprinsa intre 200 si 2.000 lei, cu dobanda fixa pe zi, fara niciun fel de comision, cu toate costurile clare pentru oricine isi doreste un imprumut intr-un cuantum rezonabil.

Acest tip de credit pentru nevoi personale, denumit pe drept cuvant Extra Simplu, se caracterizeaza prin urmatoarele facilitati:

  • aplicarea pentru obtinerea lui se face online;
  • ai nevoie doar de 2 (doua) acte: o copie de pe cartea de identitate si o copie de pe extrasul de cont;
  • nu exista comisioane vizibile sau ascunse;
  • dobanda pentru imprumutul acordat este fixa pe zi;
  • prin acest credit nevoi personale poti lua pana la 2.000 lei, cu o perioada de rambursare medie de pana la 30 de zile sau de pana la 75 de zile pentru primul imprumut obtinut de pana la 500 lei.
  • cererea se verifica si aprobarea se obtine foarte rapid, iar banii se primesc direct in cont in maxim 2 ore.

fer

Daca o sa intri pe site-ul extrasimplu.ro, o sa gasesti foarte multe detalii utile despre aceasta forma de credit rapid cu buletinul, care mi se pare ca este una dintre cele mai prietenoaste tipuri de credite online ce se pot obtine cu maxima celeritate.

Conditiile obligatorii cerute pentru a aplica online pentru acest credit nevoi personale Extra Simplu sunt urmatoarele:

  • sa fii cetatean roman;
  • sa ai peste 18 ani;
  • sa detii un telefon mobil;
  • sa ai un cont bancar pe numele tau.

 

ExtraSimplu este o forma de credit rapid cu buletinul, dar necesita inrolarea cardului bancar in sistemul 3 D Secure, pentru ca tranzactiile online sa fie realizate in conditii de totala siguranta si doar daca tu iti dai acordul ferm, in calitate de titular de drept al cardului de debit sau credit.

Cand vorbim de credite online in cuntum redus (microcredite), trebuie precizat ca ele ar trebui luate doar pentru acoperirea unor nevoi de plata urgente, de tipul reparatiilor ce nu suporta amanare (cand s-a stricat usa metalica, de exemplu), urgente medicale, achizitionarea unor cadouri (pentru o nunta, un botez etc.), in niciun caz pentru achizitionarea de electrocasnice, bilete de vacanta sau reamenajari interioare sau exterioare ale locuintei. Imprumuta-te cu intelepciune, pentru ca orice credit facut este, vrem-nu vrem, un motiv de stres, chiar daca il iei de la societatea nebancara de care va povestesc –  IFN EXTRA FINANCE.

Asadar, cand mai gasiti o oferta de credit nevoi personale Bucuresti in cutia de scrisori din holul blocului, aruncati-o si apelati mai bine la un imprumut ExtraSimplu, pentru ca veti avea doar avantaje daca veti proceda astfel.