Geluri UV preturi avantajoase, pentru manichiuri frumoase!


Daca ai la dispozitie niste geluri uv bune, o sa poti ca sa le aplici acasa cu acelasi succes ca la un salon de fite din centrul orasului.

 

Gelul UV contine o combinatie de lichid monomer si de pudra de polimer. Prin reactia ce se produce intre ele se formeaza legaturi lungi de polimer, sub influenta luminii ultraviolete emise de o lampa speciala.

Aplicarea gelului de unghii este foarte usoara, iar aspectul natural pe care il confera unghiior false il fac ca sa fie preferat manichiurii cu acril.

Din acest motiv utilizarea in efectuarea unei manichiuri moderne a gelurilor uv in locul unghiilor acrilice este un procedeu larg raspandit in prezent.

Pentru a asterne un strat de gel UV pe unghiile naturale acestea trebuie ca sa fie mai intai curatate foarte bine, pilite si taiate scurt.

Urmatoarea etapa este alegerea unor tipsuri de plastic care se aseaza cat mai aproape de bazele unghiilor pentru un aspect cat mai natural.

Deoarece tipsurile sunt foarte lungi in pachet, ele se taie la lungimea dorita cu ajutorul unor clesti speciali.

Gelul UV, care uneori are nevoie si de un grund special, este utilizat si in umplerea golului dintre cuticula si tipsul de plastic aplicat.

Mai apoi se aplica gelul pe toata suprafata unghiei, apoi unghie este pusa sub lampa UV pentru a se intari gelul respectiv.

Urmeaza apoi finisarea, care da un aspect natural unghiei respective.

Este foarte important de stiut ca spre deosebire de alte tipuri de unghii artificiale, cele cu gel UV nu se pot desprinde prin cufundarea intr-un dizolvant special.

E nevoie de o indepartare mecanica, ceea ce poate ca sa prejudicieze unghia naturala de dedesubt.

Ulterior aplicarii unei manichiuri cu geluri UV este foarte importanta hidratarea mainilor.
Pe site-ul buymag.ro o sa gasesti geluri uv ieftine, dar de calitate, de aceea te invit ca sa ti le achizitionezi de acolo.

Nu doar geluri unghii de baza, geluri de constructie, geluri unghii UV 3 in 1 gasesti in acest magazin online, dar si gel de camuflaj, gel pentru franch, geluri colorate, gel pentru pictura pe unghii, la niste preturi excelente, pe care ti le poti permite, chiar daca nu ai un buget pentru aceste produse de manichiura prea mare.

Au inclusiv in oferta lor si seturi de 36 geluri color, pure sau glitter powder, de calitate superioara, pe care vi le recomand cu caldura, pentru ca sunt o invitatie la a testa chiar la dvs. acasa cu ce va sta cel mai bine in materie de manichiura la moda.

GELURI_COLORATE_LILA_ROSSA_WINTER

Daca un asemenea set, care costa 120 de lei, vi se pare prea costisitor, aveti pe site si seturi cu 12 sau 30 de culori, la preturi mai mici.

Alegeti-va ceea ce va place de pe Buymag, pentru e un magaizn online de unde chiar aveti ce alege!

In plus, in aceasta perioada puteti participa la un concurs cu premii foarte atractive. Va invit ca sa il descoperiti singure!

banner_modificat_concurs_RO