Cris Smile, clinica stomatologica unde nu ti-e frica de dentist! (articol publicitar)


In Rahova, pe strada Malcoci, foarte aproape de linia tramvaiului 32 (statia Petre Ispirescu), exista o unitate medicala unde cuvinte precum aparat dentar, detartraj, implant stomatologic, nu mai ii fac sa tremure pe aceia ce ii trec pragul.

2

Cris Smile – o clinica stomatologica buna, cu  doctori empatici

Hip, hip, ura! De cand am aflat ca si in cartierul meu exista un loc unde frica de dentist a fost anihilata total, precum in strainatate, sunt in culmea fericirii! De cand visam un asa cabinet dentar, cu medici care sa fie apropiati de pacienti, nu sa ii trateze „la norma”, ca pe niste animale sau, mai rau, ca pe niste obiecte ce trebuie reparate (scuze de comparatie!).

Am fost acolo, mi-a placut, asa ca merita ca sa va recomand si voua, celor din Rahova, dar si din alte cartiere bucurestene, ca sa le treceti pragul.

Acolo chiar m-am simtit o fiinta omeneasca, o persoana suferinda, care primeste atentie, i se explica pe intelesul ei in ce consta procedura stomatologica la care urmeaza ca sa fie supusa, o fiinta care, desi in dificultate, are suficienta forta ca sa colaboreze cu medicul stomatolog pentru ca totul sa decurga bine, fara ca frica sa ma paralizeze.

Stiu, o sa radeti si o sa ziceti ca ar trebui ca la varsta asta nu mai trebuie ca sa am teama de stomatolog, ca nu-i un baubau, dar daca ati fi trecut prin experientele cu dentistii in anii anteriori, s-ar putea ca sa ma intelegeti si sa imi dati dreptate.

Si nu doar la tratarea unor carii sau extractia unei masele ma gandesc, ci si la chestiuni mai complicate gen: stabilirea unui aparat dentar potrivit sau operatia unui implant dentar.

Pentru ca parintii mei nu m-au dus la timp la dentist, dintii mei au crescut dupa mintea lor, pentru ca, surpriza, in cazul meu nu doar maselele de minte au… minte, ci si incisivii, caninii.

Uite asa, in liceu a trebuit ca sa port aparat dentar fix si, trebuie ca sa recunosc cinstit ca nu a fost o experienta prea placuta. Mai ales ca initial dentistul la care am fost nu prea l-a nimerit si am avut parte de niste dureri atroce.

De extractia unei masele de minte care imi facea probleme ce sa mai zic: am mai avut ghinionul de a incapea pe mana unei doctorite fioroase, care avea parca ceva din rautatea unui tortionar. Mai ca nu a urlat la mine, in timp ce eu, inspaimantata (de procedura dentara in sine, dar si de ea), tremuram de se zgaltaia scaunul stomatologic.

Uite asa am ajuns ca sa am o puternica fobie de dentist, asa incat pana si un biet detartraj, care, teoretic nu ar trebui ca sa doara prea tare, pentru mine este motiv de atac de panica.

15977385_672751576228035_8872697781672890304_n

De fapt, ar trebui ca sa vorbesc la trecut, pentru ca dupa prima vizita, facuta, desigur, cu inima cat un purice, la Cris Smile – clinica de stomatologie din Rahova, am scapat de frica de dentist!

Detartrajul cu ultrasunete profesional, pret convenabil la Cris Smile

Cu totii ne speriem cand urmeaza ca sa incat chiar o poti face asa cum ne sfatuiesc specialistii in stomatologie, din 6 in 6 luni.

carton-cu-text-de-mana

Cris Smile – locul de unde fiecare pacient pleaca zambind

Stiu ce o sa ziceti, ca la dentist in primul rand te duci cand te dor dintii, nu neaparat ca sa pleci cu o dantura sclipitoare hollywoodiana.

Aveti perfecta dreptate, dar nu la zambetul acela estetic ma refer eu, ci la bucuria de a fi gasit acolo un personal empatic, cu mare grija pentru fiecare pacient, care se pune in locul lui si gaseste cele mai bune tratamente stomatologice, cele mai noi tehnologii medicale in domeniu, la niste preturi surprinzator de accesibile.

 

3

In afara de aparatura moderna, de oamenii draguti ce lucreaza acolo si spatiul este inteligent amenajat, in asa fel incat sa accentueze starea de calm.

Cris Smile va ofera un aparat dentar pentru un zambet de star!

Daca ar fi sa ma refer doar la aparatele dentare, fie ele mobile sau fixe, ele sunt de ultima generatie, dar accesibile ca pret, de aceea, parintii ar trebui ca sa vina aici, la clinica stomatologica din Malcoci, impreuna cu prichideii lor, pentru ca acestia sa aiba parte de un plan de tratament ortodontic profesionist, de inalta clasa, ce ii va scuti pe cei mici de mari probleme cu dantura mai tarziu.

17343033_706085546227971_4198970497918519015_n

Costurile sunt foarte accesibile, deci chiar merita ca sa apelati la Cris Smile daca copiii vostri sau chiar dvs. aveti nevoie de un aparat dentar performant la un pret bun.

Au in oferta aparate dentare mobile pentru copii (pentru dinti de lapte), dar si pentru adulti: aparate dentare metalice, aparate dentare ceramice, aparate dentare Safir, aparate dentare transparente, aparate dentare linguale (invizibile din exterior).

17757583_719849544851571_689563870826986382_n

Evident, dispozitivul de indreptat dintii potrivit il va alege doctorul de la clinica, nu dvs., dupa un examen aprofundat preliminar si stabilirea unui plan de tratament adecvat.

Motive pentru care clientii Cris Smile nu se tem de stomatolog

Locuitorii din cartierul Rahova, din Bucuresti, cunosc deja faptul ca acolo, pe strada Malcoci, la numarul 33, exista o clinica dentara special, unde te duci din placere, pentru a te intalni cu un personal medical cum rar mai intalnesti in zilele noastre, care acorda toata atentia pacientilor.

4

E suficient un zambet, o gluma, doar cateva cuvinte de incurajare pentru ca minunea sa se produca si teama de dentist sa dispara: pacientii capata curaj, pentru ca nu mai sunt singuri in lupta dura cu aceasta fobie, ci fac echipa cu medici stomatologi, priceputi si in ceea ce priveste modul de a te comporta cu aceia ce li se adreseaza, nu doar in demersul lor de a avea o dantura sanatoasa, frumoasa si, pe cat posibil naturala.

Pentru ca, da! Spre deosebire de alte clinici dentare, unde se propun tot soiul de tratamente scumpe clientilor, aici, in clinica din Malcoci – Rahova, planul de tratament se face asa incat, pacientul sa aiba satisfactia unor proceduri de maxima eficienta, cu niste costuri convenabile.

E si firesc ca sa fie asa. E minunat ca stiu sa se poarte bland cu clientii, dar acest lucru nu ar fi suficient, daca nu ar fi dublat si de maiestria profesionala.

18813844_748244265345432_5777037084432698885_n.jpg

Echipa Cris Smile se defineste prin empatia speciala de care dau dovada in relatiile cu pacientii, dar si prin profesionalismul desavarsit, luarea unor decizii medicale curajoase privind schemele de tratament, daca este nevoie.

Pentru doctorii de aici oamenii care li se adreseaza nu sunt simpli clienti, simple cazuri, ci chiar oameni, care trebuie tratati cu respect, transparenta, rapiditate si cu respectarea stricta a confidentialitatii.

Din aceste motive, la Cris Smile pacientii nu isi fac programari tardive, ci de multe ori preventiv, din 6 in 6 luni, precum si la cel mai mic semn de durere.

16388316_683631595140033_6868118469576763401_n

Spaima de ace, proverbiala cand mergem la dentist, este spulberata de metode moderne de anestezie locala.

Freza de dentist, cu zumzetul ei inspaimantator nu pare mai periculoasa la Cris Smile decat un bondar argintiu care ajuta la tratamentul stomatologic in cazurile mai grave, nu un instrument inchizitorial de tortura ca invadeaza intimitatea pacientului.

In plus, una dintre cele mai mari  componente ale fricii de dentist – costul piperat al tratamentului, este si el inlaturat, precum v-am zis ami sus, deoarece preturile aici, la Criss Smile, sunt accesibile, ca sa nu va mai spun ca exista si facilitati de plata pentru aceia cu venituri mai reduse.

Programeaza-te si tu la o consultatie stomatologica la ei si o sa fii extrem de multumit de ceea ce vei gasi aici!

15941241_673637932806066_7743216531995889580_n

 

 


sursa foto: http://www.cris-smile.ro/