Bilete de autocar la oferta, catre destinatii de concediu sigure


 

Nu v-ar tenta ca sa rezervati online niste bilete Bucuresti Viena autocar pentru concediul estival 2017?

2256_0_1267545954

Nu de alta, dar daca sunteti dintre aceia care vreti ca sa va petreceti sejurul de vacanta prin strainatate, s-ar putea ca, data fiind situatia internationala foarte complicata, sa nu prea stiti ce destinatie sa alegeti in aceasta vara exploziva (la figurat, dar mai ales la propriu!).

Stiu, e frumos la Londra, e o alta lume, mai civilizata ca a noastra, dar… parca sunt si destule motive ca sa stati departe, daca nu sunteti amatori de senzatii tari duse la extrem..

Si la Paris, o plimbare romantica pe malul Senei ar fi tentanta, insa… ce va faceti daca vor si altii, cu ganduri mai necurate, sa mearga pe acolo taman cand sunteti si dvs. cu persoana iubita? Parca nu ati vrea sa deveniti ingerasi inainte de a va sosi ceasul despartirii de aceasta viata, nu-i asa?

De asta zic, daca tot vreti sa plecati si anul acesta in strainatate, mai bine alegeti o calatorie aproape de casa, intr-un loc foarte frumos, elegant si unde sa speram ca sunt mai putini fanatici (spre deloc, daca e cu putinta!) care vor sa fie subiecte ale primelor stiri nefaste la tv si pe site-urile de stiri din intreaga Europa.

La Eurolines Romania exista in aceasta perioada oferte speciale la bilete de autocar, de care chiar merita sa profitati.

Un drum Bucuresti Viena autocar va costa doar 59 de euro, la fel ca si unul catre Linz sau Bratislava, iar daca va doriti ceva si mai ieftin de atat, alegeti o vacanta in Ungaria, nu in Austria sau Slovacia, pretul la bilete autocar international pentru destinatia Budapesta incepand pe eurolines.ro de la 45 de euro de persoana.

546777_329956310397990_1645267248_n

 

Evident, pentru curajosi, exista bilete Eurolines de la 69 de euro pentru Anglia, Italia sau Germania si de la 76 de euro pentru Franta. E un pret bun, pentru ca o excursie cu autocarul iti permite ca sa admiri locurile prin care calatoresti pana la destinatie in liniste, daca tot o sa stati cu inima cat un purice pe perioada vacantei intr-una dintre aceste trei tari occidentale, in cazul in care musai vreti sa ajungeti acolo (si) in vara 2017.

Avantajele calatorilor care cumpara bilete autocar international de la Eurolines Romania sunt multiple:

  • cele mai mici preturi la biletele de autocar pentru numeroase destinatii europene;

  • rezervarea biletelor de autocar se face doar in cateva minute, utilizand un formular special aflat pe site-ul eurolines.ro;

  • se poate afla in timp real unde este autocarul asteptat, utilizand o aplicatie foarte interesanta, pe care va invit ca sa o incercati;

  • aveti acces la istoricul comenzilor;

  • se face preluarea automata a datelor pe bilet si pe factura, in cazul deschiderii unui cont;

  • aveti acces imediat la biletele emise de Eurolines, pentru a le putea printa de oriunde si oricand;

  • puteti participa la concursuri atractive si puteti ca sa fiti la curent cu privire la diverse oferte speciale la bilete de autocar, in cazul abonarii la newsletter.

Ce ziceti, nu v-ar tenta ca sa faceti o calatorie cu autocarul intr-o tara vecina in vara aceasta?