gift idea

Lista celor mai bune cadouri de tip experienta


gift idea

Atunci cand sarbatorile se apropie incepem sa ne gandim din ce in ce mai des la cadourile pe care trebuie sa le cumparam. De craciun, de cele mai multe ori  solutia la indemana este un cos cadou pentru craciun, asta pentru ca toata lumea le adora. Iar cand vine vorba de cei mici, cosurile cadou pentru copii de Mos Nicolae ne pot salva de multe ori din orice incurcatura.

Dar v-ati gandit vreodata sa incercati sa iesiti din zona voastra de confort? Anul acesta incearca ceva nou si ofera un cadou de tip experienta. Iata cateva idei pe care le pot incerca:

  1. Plateste taxa de membru la teatrul local, pe care cei dragi il frecventeaza pentru spectacole. Cele mai multe teatre vor oferi membrilor lor beneficii ca bilete gratuite sau locuri cu prioritate. Daca oferiti bilete cadou celor mici, aceasta ar putea fi prima lor experienta de a participa la un spectacol de arta.
  2. Obtineti un gift card pentru un cinematograf local. Puteti sa-i lasati pe cei dragi sa aleaga un film pe care doresc sa-l vada, apoi sa stabileasca o data pentru a merge impreuna.
  3. Oferiti bilete. Ce sport prefera cei dragi voua? Le place muzica live? Sau comedia de tip stand-up? Ia bilete la un eveniment special pe care il vor iubi.
  4. Faceti un cupon sau un gift card care sa reprezinte timpul acordat celor dragi. Includeti cupoane pentru o noapte de babysitting sau un weekend de ingrijit al animalelor de casa etc. Sau ca o alta optiune, puteti oferi cupoane pentru tratamente speciale cum ar fi o zi liberă de la gatitul cinei (pentru oricine este bucatarul obisnuit in casa), micul dejun in pat si multe altele. Aceste cupoane in stil de bilet sunt destul de dragute.
  5. Oferiti-le un gift card pentru ceva ce au nevoie oricum. Poate ca iubitul vostru nu isi poate permite o anumita tunsoare, sau schimbare de look din cauza costurilor. Sau vehiculul lor are nevoie disperata de o schimbare a uleiului..
  6. Curata casa si scapa-i de aceasta corvoada. Acest lucru ar putea fi un pic sensibil, pentru ca nu ati vrea sa insinuati ca persoana iubita este incapabila de a-si mentine casa curata! Dar, pentru multi dintre cei care au probleme cu timpui pe care sa il atributie curateniei casei, este un tratament foarte apreciat. Daca nu sunteti siguri de acest lucru, verificati cel mai bine cu cineva care poate face cateva sapaturi, pentru a afla daca persoana iubita va aprecia gestul.