COPILUL TĂU MERITĂ UN TORT CU ADEVĂRAT SPECIAL


torturi personaje desene animate

torturi speciale pentru aniversari

Torturile la comandă pentru copii devin din ce în ce mai căutate. Opțiunile clasice nu ne mai mulțumesc. Fie nu au compoziția potrivită, fie ornamentul nu este îndeajuns de special sau de reprezentativ pentru copil.

Și atunci, preferăm o cofetărie care ne oferă posibilitatea de a personaliza produsul, așa cum ni-l dorim. Mai ales atunci când știm cât de important este tortul pentru micuțul nostru!

De la vârsta de trei ani, copiii încep să-și facă prieteni, să participe la zile de naștere și să înțeleagă noțiunea de petrecere. Cu siguranță, când va veni ziua lor, vor vrea să fie ei în centrul atenției, să se simtă speciali, copleșiți cu cadouri și răsfățați cu un tort de-a dreptul spectaculos.

Cum nimic nu se compară cu bucuria din ochii copilului tău, cu siguranță vrei să faci alegerea potrivită și să nu-i dezamăgești așteptările.

DE CE ESTE ATÂT DE IMPORTANT SĂ ALEGI TORTUL POTRIVIT?

Tortul este momentul culminant al evenimentelor festive, mai ales atunci când vine vorba de petreceri pentru copii. Dincolo de gust, micuții sunt foarte atenți la forma și aspectul tortului. Cu cât are un ornament mai sofisticat, cu atât entuziasmul va fi mai mare.

Decorul, locația și momentele surpriză sunt importante, însă tăierea tortului va fi, cu siguranță, elementul cheie. Suflatul în lumânări și sesiunea de fotografii sunt așteptate, de obicei, cu sufletul la gură de copii.

Pe lângă plăcerea proprie, tortul este și un motiv de mândrie pentru cei mici. Cu cât tortul va fi mai admirat de prieteni, cu atât satisfacția lor va fi mai mare și se vor simți mai deosebiți. Așa că este important ca tortul să fie cool, ornat cu imaginație și, cel mai important, reprezentativ pentru personalitatea copilului.

Clasicele floricele sau mașinuțe nu își mai fac demult efectul. Noua generație este mult mai sofisticată și, prin urmare, mai greu de surprins. Analizează cu atenție pasiunile și interesele copilului tău și încearcă să găsești o cofetărie cu expertiză, care le poate pune în practică.

ASIGURĂ-TE CĂ ȘTII CE MĂNÂNCĂ COPILUL TĂU

Dacă cei mici sunt atrași mai mult de design-ul tortului, părinții ar trebui să fie preocupați și de compoziția acestuia. Alimentația nu este un aspect care trebuie neglijat, mai ales atunci când vine vorba de cei mici. Aspectul este cu atât mai important cu cât știm că majoritatea copiilor îndrăgește dulciurile și va mai cere, cu siguranță, încă o felie.

Responsabilitatea părinților care organizează petrecerea este cu atât mai mare, având în vedere că din tortul respectiv vor mânca și ceilalți copii prezenți la petrecere. Așa că ar fi bine să optați pentru o cofetărie care:

 

  • Folosește ingrediente naturale – cu excepția coloranților folosiți pentru decor, este indicat ca în compoziția tortului să se afle cât mai multe ingrediente naturale.
  • Oferă posibilitatea alegerii compoziției.
  • Pune la dispoziția clientului un certificat de conformitate.
  • Păstrează tortul în condiții optime – dincolo de faptul că ornamentele s-ar putea deteriora, există riscul ca și ingredientele din compoziție să devină toxice, dacă produsul nu a fost ținut la o temperatură adecvată.

Dincolo de toate aceste aspecte, probabil că nu ai vrea ca să pierzi foarte mult timp deplasându-te fizic până la cofetărie. Și nici nu vrei să te complici cu transportarea tortului până acasă. Așa că, cea mai bună soluție este să apelezi la o cofetărie online. Un partener dulce și de încredere este Edulce.ro.

 

Publicitate