Orhidee delicate, pentru persoanele apreciate!


Pasiunea pentru orhidee nu este flori-orhidee-dendrobium-mica-mov-1971deocamdata intalnita prea des la noi in tara, dar nu se stie niciodata cand si pe cine loveste impulsul de a deveni peste noapte colectionar si chiar cultivator de orhidee.

In ce ma priveste, pana de curand credeam ca orhidee au in Romania mai mult aceia ce sunt pasionati de culturile exotice, cei care se viseaza in Hawaii sau in alte zone de basm ale lumii, unde poate nu vor putea ca sa ajunga niciodata, de aceea isi doresc un mic crampei de viata care sa ii lege cumva de acele colturi indepartate ale Terrei.

In ceea ce ma priveste, pasiunea mea pentru aceste flori gingase a inceput datorita faptului ca sunt inscrisa pe un site international de sah unde am avut sansa ca de curand sa joc niste partide cu unul dintre cei mai apreciati cultivatori din lume de orhidee, jurat in numeroase concursuri de profil internationale.

Despre concursuri ale cultivatorilor de lalele auzisem deja, dar despre cultivatori de orhidee, martusesc ca inca nu!

Ce-i drept, am primit de-a lungul vremii astfel de plantute cu diverse ocazii, dar mi s-au parut niste flori pretentioase, poate prea dificil de ingrijit intr-un apartament de bloc, pe balcon, asa incat pana acum nu am avut niciodata orhidee la ghiveci.

Si totusi, ce minunat este sa oferi persoanelor pe care le pretuiesti cu adevarat buchete cu orhidee, in locul altor buchete de flori clasice! Chiar sunt cu adevarat deosebite!

De regula, asemenea cadouri floricole de lux se pot comanda la o florarie online speciala, unde poti sa alegi pe indelete din catalogul virtual pe acelea ce ti se par mai potrivite cu felul de a fi al persoanei carora le sunt destinate sau cu natura evenimentului.

Floria.ro, florarie online renumita, are in oferta sa si mai multe tipuri de orhidee la ghiveci, daca propunerile lor de buchete cu orhidee taiate vi se par solutii clasice de cadouri prea banale.

Din punctul meu de vedere, intotdeauna este mai bine sa oferi o planta vie, la ghiveci, decat buchete de flori taiate, daca stiti ca persoana ce o sa o primeasca adora sa gradinareasca in curtea casei sau, daca locuieste la bloc, chiar si pe balcon.

Au la Floria atat orhidee mov, cat si albe, deosebit de elegante, care vor infrumuseta cu certitudine spatiul interior in care vor fi asezate.

Clientii care le comanda online beneficiaza de mai multe moduri de plata (inclusiv PayPal), iar florile sunt livrate cu operativitate in maxim 2 ore de la preluarea comenzii respective.

In peste 140 de orase exista curieri proprii, iar in localitatile cu livrare locala, transportul florilor se face gratuit.

Va invit si pe voi sa comandati de la Floria.ro orhidee, daca vreti sa daruiti niste flori deosebite cuiva drag!