Schimba furnizorul de energie si gaz, daca esti un consumator smart de utilitati!


banner-campanie-becuri-eco4

Nu-i asa ca a sosit vremea pentru schimbarea furnizorului de energie si gaz vechi, daca tot s-au eliberat serviciile pe aceasta nisa de activitate, a distributiei de utilitati?

Asa o sa beneficiem cu totii de energie mai ieftina, ba chiar vom face si economie la factura de gaz, lucru deloc de neglijat.

Propunerea pe care vi-o fac in aceasta postare este ca sa va faceti un contract la Restart Energy, despre care probabil ati mai aflat cate ceva din campania de promovare media pe care o desfasoara inteligent in aceasta perioada.

O excelenta oferta furnizor de energie si gaz   asta este cea de la Restart Energy!

Propun cei de la compania amintita mai sus, oricui isi schimba online furnizorul de energie si gaz (si nu doar lor!), daca contractul se incheie cu firma lor pana la 31 august 2017, surprize frumoase.

In concret, in afara de reducerea la jumatate a nivelului facturilor la energie electrica si la gaz natural, cei care se orienteaza spre Restart Energy,  companie de furnizare energie si gaz cu sedii in Bucuresti si Timisoaramai au si sansa de a participa la o tombola care are drept premiu atractiv un smartphone iPhone7.

Asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca fiecare client ce semneaza contractul in luna aceasta primeste un set de 3 becuri LED pentru a face economii in locuinta si mai mari.

Nu exista niciun risc daca o sa va adresati acestui furnizor de pe piata libera de energie electrica si gaz natural, deoarece, daca din orice motiv, nu sunteti multumiti, contractul poate inceta oricand, nu exista obligatia de a sta „legat de glie”, putand pleca fara nicio explicatie spre alte zari mai calde (a se citi: alt furnizor de pe piata libera).

Desi cuvintele aceastea de liberalizare a pietei de energie si gaz unora le da fiori reci pe sira spinarii, uite ca se poate ca pana la urma sa fie un lucru bun, date fiind avantajele certe:

  • costuri mult mai mici la facturi;
  • un singur furnizor, nu doi, cum se intampla pana acum;
  • o relatie mai buna furnizor – client;
  • asistenta tehnica de urgenta, in caz de nevoie;
  • posibilitatea de a plati online, ceea ce conduce la economie de timp si comoditate pentru beneficiarul serviciilor companiei de furnizare de energie si gaz natural.

 

 

In concluzie, daca te intereseaza subiectul si vrei sa faci o schimbare pozitiva in bugetul gospodariei tale, Restart Energy poate ca sa fie solutia de care ai nevoie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s