Pana apare flyboard-ul, ia-ti un hoverboard online!


 

Hoverboard_9aModa scuterelor electrice a cuprins intreaga lume, dovada ca orice tanar acum isi doreste un astfel de hoverboard cool, veriga de legatura intre batrana placa de lemn pe roti si uimitoarea platforma zburatoare pe care cinefilii au vazut-o pentru prima oara in vestitul film de aventuri SF „Inapoi in viitor”.

Pana la posibilitatea de a putea achizitiona o flyboard, desi prototipurile sunt deja create in atelierele marilor companii, este bun si un hoverboard pe roti, pentru a invata asa cum trebuie secretele obtinerii unui echilibru bun cand te afli cocotat pe o placa pe roti in miscare.

In definitiv, trebuie sa recunoasteti ca un scuter zburator poate sa fie incercat pentru inceput mai intai deasupra unei ape, daca utilizatorul nu se pricepe prea bine sa stea asa cum trebuie pe platforma respectiva, altfel se va accidenta grav, cazand de la inaltime pe pamantul tare sau chiar pe caldaram.

Cum functioneaza un hoverboard „terestru”?

Principiile de functionare ale unui asemenea amuzant mijloc de calatorit pe distante scurte si medii se rezuma in fapt la doua:

  • pastrarea unui echilibru cat mai bun pe platforma unde se sta cu talpile;
  • stiinta de a manevra dupa dorinta acest vehicul personal de deplasare cu roti ce ating solul.

Ca reguli de baza, pentru a merge este suficient ca utilizatorul sa se aplece in fata, pentru a frana trebuie ca sa se incline inapoi, pentru a directiona vehiculul spre dreapta sa apese cu piciorul stang pe platforma, iar daca doreste ca scuterul sau sa se orienteze spre stanga sa apese cu piciorul drept. Senzorii pe care vehiculul ii prezinta vor executa comenzile celui de pe platforma cu promptitudine.

Spre deosebire de o penny board sau de o skateboard clasica, un hoverboard este dependent de bateria pe care o poseda.

Cum evitam descarcarea prea rapida a bateriei hoverboard-ului?

Functionarea corecta a acestuia, pentru ca persoana ce se deplaseaza cu acest mijloc rutier modern sa nu raman brusc in mijlocul drumului, depinde de o multime de factori:

  • – Conditiile meteo exterioare relativ bune. O vreme rece sau prea calda pot conduce la diverse variatii in materie de performanta. Vantul din fata presupune un efort mai mare din partea acumulatorului placii electrice, asa incat nu este bine ca fie fortat prea mult.

(Oricum, daca afara se anunta furtuna, nu incercati sa calatoriti pe hoverboard, pentru ca in acest caz aveti toate sansele de a va lua zborul mai ceva decat in povestea cu Vrajitorul din Oz, desi nu aveti inca un flyboard real.)

  • – La fel ca si in cazul unui autovehicul, un ritm constant de deplasare, la aceeasi viteza, conserva puterea bateriei mai mult timp, spre deosebire de o serie de accelerari repetate (si de multe ori inutile). Ce-i drept, acest stil de deplasare lina se invata cu timpul, incepatorii in ale condusului hoverboard-urilor vor consuma in primele saptamani extrem de rapid energia bateriei scuterului respectiv.

 

  • – Precum va imaginati, conform proverbului „Greu la deal cu boii mici”, la fel de solicitant si consumator de energie va fi si un drum in panta, in comparatie cu o deplasare pe o suprafata neteda, preferabil fara gropi sau alte obstacole majore.

 

  • – Cu cat utilizatorul are o greutate mai mare si bateria este mai solicitata, asa incat, scuterul electric mai are o calitate: te indeamna in limbajul lui specific: „Mai slabeste un pic, daca vrei sa prinzi o viteza mai mare!”

Oricum, daca vrei un hoverboard de calitate, la un pret convenabil, il poti cumpara acum de la Monkeyboard – locul unde poti gasi acel produs special care iti poate asigura o aventura palpitanta, distractiva, prin jungla de beton urban!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s