Un instalator bun nu e simplu de gasit!


instalator-autorizat-580x370In zilele noastre, cand confortul cat mai mare in locuinta personala este un deziderat de prim ordin catre care tinde fiecare dintre noi, de multe ori apar si probleme neprevazute, inexistente in urma cu vreo suta sau doua de ani. Acum, oricand te poti astepta ca sa fii nevoit ca sa chemi grabnic un instalator sanitare si termice.

Desi in principiu un asemenea meserias se pricepea initial la instalarea sau repararea conductelor de apa, in prezent el poate ca sa faca si operatiuni complexe, inclusiv lucrari de instalare, revizie si repunere in functiune de echipamente de incalzire.

Desigur, exista domenii in care specializarea pe o nisa foarte ingusta de activitate este de preferat pentru obtinerea unui grad de profesionalism desavarsit, dar, in materie de instalatii nu strica deloc ca mesterul chemat sa aiba un spectru mai larg de cunostinte teoretice si abilitati practice, care sa ii permita ca sa ia rapid cele mai bune decizii, daca situatiile concrete gasite pe teren (respectiv in locuinta unde este chemat) impun acest lucru.

Un instalator instalatii sanitare si termice, de exemplu, poate ca sa fie specialist atat in instalare, cat si in intretinere de echipamente de incalzire si de aer conditionat, nu doar specialist in instalatii de apa.

Daca vorbim de lucrari sanitare ce se pot executa de catre meseriasii ce ofera in acest domeniu servicii profesioniste, putem ca sa enumeram instalarea si conectarea instalatiilor sanitare, precum si verificarea, repararea si conectarea echipamentelor sanitare deja existente in casa respectiva.

In plus, daca ne referim la instalatiile de incalzire, exista companii care pun la dispozitia doritorilor echipe de mesteri ce pot acorda servicii pentru particulari de instalare si mentenanta pentru orice tip de sistem de incalzire, inclusiv verificarea circuitului echipamentului respectiv, precum si depistarea si inlocuirea pieselor si subansamblelor defecte la o centrala termica de apartament.

Asadar, este nevoie de abilitati speciale pentru a face fata unor provocari atat de complexe, daca esti instalator bun in 2017.

In plus, cand vorbim de instalarea unei centrale de apartament, ba chiar si a unui aparat de aer conditionat, aceasta operatiune nu se poate face asa, oricum, deoarece o cat de mica greseala poate provoca mari pagube.

Ca principii generale de urmat cand alegem un instalator sanitare si termice bun ar fi urmatoarele:

1) recomandarile sunt bune intotdeauna de urmat, asa incat apelati la rude, prieteni, vecini, dar si la retelele de socializare, pentru a putea ca sa va interesati unde gasiti un as in oferirea de asemenea servicii utile;

2) persoana/echipa angajata trebuie sa va spuna din start care este costul total al lucrarilor, nu sa va treziti ca mai aveti de platit peste costul initial cerut inca un sfert, o jumatate sau chiar inca o data pe cat ati batut palma inainte de prestarea serviciilor respective;

3) ratele sunt perfecte, asa incat interesati-va daca puteti beneficia de aceasta facilitate, care are menirea de a va salva de obligatia de a plati toti banii gramada, deodata;

4) un meserias bun nu se comporta ca un mecanic auto smecher si va proceda intai la a verifica instalatia sanitara sau termica in detaliu, va pune un diagnostic preliminar, va curata sau repara acele piese sau subansamble ce se preteaza la asta, iar de-abia apoi va cere ca sa achizitionati altele nou-noute de schimb (daca este intr-adevar cazul!).

5) un meserias adevarat are sculele lui personale, nu va cere sa ii asigurati dvs. uneltele necesare (asa cum se mai intampla uneori!), iar daca anumite componente ale instalatiilor au nevoie de schimbare va propune cele mai bune variante cost/calitate.

07Handyman este o companie prestigioasa care va pune la dispozitie cu promptitudine asemenea profesionisti autorizati, cu o larga experienta practica in domeniu.

Pentru lucrarile prestate de catre angajatii sai exista asigurare, ele avand o garantie de 24 de luni din momentul finalizarii executiei.

Nu ezitati ca sa apelati la Handyman in caz de nevoie! Au cei mai buni meseriasi in instalatii sanitare si termice!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s