Licitatii online auto second, la moda acum


Participarea la diverse licitatii de masini uzate reprezinta o buna metoda de a economisi bani buni atat daca esti particular, cat si daca ai o afacere in domeniul vanzarii de auto rulate si vrei ca sa ai un profit mai mare, cu niste costuri de achizitie reduse substantial.887595_414722368621049_784219682_o

Mai nou, in epoca actuala in care internetul este la putere, doritorii pot ca sa devina foarte simplu licitatori online, alegandu-si comod de la birou sau chiar de acasa, din fata calculatorului masinile favorite, precum si tipurile de licitatii la care doresc sa participe., de pe platforma internationala preferata ce ofera asemenea servicii utilizatorilor inregistrati, masinile favorite.

Se pot gasi online la un pret de chilipir autovehicule second hand extrem de bune, pe aceste site-uri de licitatii europene, daca stii ca sa le alegi pe cele serioase, cu o reputatie temeinic consolidate in timp.

Avantajele pentru antreprenorii care vand auto second, mai presus de orice indoiala

Sa zicem ca vrei ca sa achizitionezi pentru magazinul tau de masini rulate unele marca Opel, stiut fiind cat iubesc soferii romani acest tip de masina.

Este suficient ca sa citesti cu atentie diversele ghiduri de participare la licitatii auto online pentru a fi in masura ca sa incerci sa le obtii ulterior pe un pret bun, castigand in confruntarea cu alti competitori interni si internationali.

Desigur, nu trebuie sa te arunci orbeste in batalie, ci sa actionezi inteligent.

La ce trebuie ca sa uiti, daca te-ai decis sa participi la o licitatie auto online

La fel ca si in situatia in care vrei sa cumperi prin licitatii publice clasice masini, este nevoie de o strategie prealabila momentului desfasurarii acesteia.

Pasii acesteia, in linii generale ar fi urmatorii: 

  • fixeaza-ti un buget si incerca sa nu depasesti nivelul acestuia, luand in calcul si diversele taxe ulterioare (ce pot ajunge in principiu cam la 10% din pretul masinii castigate in urma licitatiei).
 
  • consulta lista cu masinile ce urmeaza a fi scoase la licitatie, ce este de regula afisata pe platforma aleasa cu suficient timp inainte de inceperea competitiei propriu-zise si efectueaza o prima selectie;
 
  • analizeaza atent raportul tehnic al autoturismelor dorite, dar verifica in detaliu si toate fotografiile acestora existente pe paginile lor de vanzare, pentru a observa starea in care se prezinta diferitele parti ale acestora;
 
  • analizeaza nu doar documente afisate, dar si kilometrajul (marea dilema a oricarui cumparator de masini uzate);
 
  • daca nu ai reusit ca sa obtii masinile dorite in urma confruntarii, deoarece costul final ar fi depasit bugetul fixat initial, nu e nicio tragedie, ofertele sunt actualizate zilnic pe marile platforme internationale europene de licitatii auto, asadar ai rabdare pana cand apar unele care sa iti faca cu ochiul. Nu o sa ai mult de asteptat, garantat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s