Pofta vine mâncând! Crește-i apetitul cu o lenjerie sexy delicioasă


fSe spune că mai întâi mâncăm cu ochii și abia apoi cu gura. Se pare că nu doar în mâncare se aplică acest principiu, ci și în dormitor!

Vremurile în care sexul era un subiect tabu chiar și pentru cei doi parteneri, iar totul se desfășura sub luminile stinse ale întunericului, au apus. Iar acest lucru este absolut minunat, pentru că fără acest ingredient, orice relație devine lipsită de…gust.

Știai, de exemplu, că există lenjerii erotice comestibile? Da, sunt formate din bomboane, fie că vorbim de chiloți sau de sutiene. Dar intrăm deja în amănunte. Despre ce vom vorbi în acest articol?

Despre cum poți condimenta o relație prin diverse artificii extrem de simple, precum lenjeria sexy. Hai sa vedem despre ce este vorba!

Lenjeria sexy sau cum să creezi scântei cu o costumație potrivită

Sexul este bazat pe simțuri. Dincolo de act în sine, întreaga sa desfășurare, de la primele priviri până la așternuturile ude, este bazat pe simțuri.

Olfactiv simți parfumul corpului, tactil simți vibrația pielii, gustativ simți trepidația buzelor, auditiv simți înfiorarea corzilor vocale, iar vizual…ei bine, vizual simți dorința din privirea celuilalt.

Vizualul joacă un rol decisiv. Fără el, am pierde probabil aproape întreg spectacolul erotic.

Din păcate, însă, vizualul se pierde, de multe ori, printr-o simplă apăsare de întrerupător. Ce e de făcut?

Există, într-adevăr, cupluri care se lasă pradă celorlalte simțuri și ignoră vizualul. Pur și simplu preferă intimitatea întunericului. Cu toate acestea, nu e nevoie de o lumină orbitoare pentru a observa spectacolul erotic. E îndeajuns ca penumbra amurgului sau razele timide ale răsăritului să își facă datoria.

În rest, lasă lenjeria sexy să își facă datoria de a produce lumină în ochii partenerului.

Cum să alegi lenjeria sexy fără să dai greș?

Tot ce trebuie să știi este că nu există pași greșiți în cazul lenjeriei sexy. Gândește-te că partenerul tău nu este critic de modă, deci nu va sta să analizeze pliurile chilotului sau mecanismele sutienului. Nu, ochii lui vor fi atenți doar la corpul tău!

Mintea funcționează extrem de interesant în acest caz. Este demonstrat științific că un corp de femeie cu lenjerie intimă sexy pe el ațâță mai mult imaginația bărbaților decât un corp gol de femeie. Este o nevoie de…explorare, să îi spunem.

Lenjeria sexy funcționează așadar în completă simbioză cu corpul tău. Asigură-te că lenjeria erotică ți se potrivește și că este o continuare misterioasă a corpului tău, care ascunde tărâmuri de cucerit.

Trebuie, așadar să ții cont de câteva lucruri simple, pentru ca lenjeria sexy să ți se potrivească:

  • Culoarea – alege o culoare atractivă, senzuală, care îi va înnebuni fiecare neuron din mintea lui
  • Textura – tu știi cel mai bine ce tipuri de material ți se potrivesc. Ține cont să fie ceva plăcut la atingere, pentru ca lenjeria sexy să îți dea peste cap simțurile tactile
  • Specificul – nu există un singur tip de lenjerie sexy, de tip costum de baie. Există zeci de variante, unele care pot îndeplini fetișuri nebănuite, altele care pot stârni imaginația într-un joc de roluri, și altele care creează dorință la o simplă privire

Nu trebuie să te limitezi la un singur tip de lenjerie sexy. De aceea, un sex shop poate face minuni. Intră într-un sexshop online, precum Erotica.ro, și vezi oferta de lenjerii erotice, înnebunitoare pentru toate simțurile.

După ce vei fi pătruns într-un sex shop precum Erotica, fie online sau offline, vei ști exact cum poți crea scântei de plăcere.