Baia moderna are nevoie de o cada pe masura!


cada-vision-terme-v1379xbn8bnscO cada de baie moderna este mai mult decat un simplu obiect cu rol esential in a ne pastra o sanatate buna printr-o igiena riguroasa, ea a devenit o vedeta in orice baie actuala in care este amplasata.


Mai ales acum, cand din lipsa de spatiu, multi se orienteaza daca locuiesc la bloc spre ideea de cabina de dus, a avea o cada de baie chic in locuinta personala e de-a dreptul WOW.


Caror cerinte trebuie sa raspunda cada de baie?


– usurinta in utilizare;
– design special;
– dotari moderne.


Cum alegi dintre atatea cazi de baie moderne pe cea mai potrivita pentru casa ta?

– In primul rand o cada baie se alege in functie de dimensiuni.


Chiar daca ne plac in mod deosebit ca design sau dotari anumite modele de cazi de baie, este degeaba, daca acestea sunt prea mari si nu incap in incaperea respectiva sau chiar daca incap, un asemenea articol sanitar ocupa jumatate din spatiul disponibil.


Forma respectivei cazi de baie alese este si ea extrem de importanta, deoarece ea face ca acest obiect utilitar sa se integreze (sau nu!) in aranjamentul interior.


Exista cazi patrate, rotunde, dreptunghiulare, cazi de colt sau cazi ce se aseaza chiar si in mijlocul camerei de baie, daca exista loc suficient pentru o asemenea amplasare regala.


Daca exista paturi de mijloc, de ce nu ar exista si cazi de mijloc, nu-i asa?


– Importante sunt si materialele din care sunt confectionate, majoritatea modelelor de cazi baie moderne sunt din fonta sau otel emailat, dar nici fibrele de sticla, acrilul si rasina nu au fost ocolite.


Evident, exista si cazi de baie luxoase, realizate din marmura, pentru locuintele impozante ale unor persoane cu foarte multi bani.


Dar ca sa fim cinstiti, cea mai grozava cada baie nu e neaparat un model dintre atat de raspanditele cazi de baie cu hidromasaj, nici o foarte scumpa cada de baie din marmura, ci fix acea cada in care te simti tu bine!


Exista numeroase sfaturi referitoare la cum alegi cada pentru baie, de care trebuie sa se tina cat de cat seama, inainte de a achizitiona una dintre ele.


Daca nu vrem ca sa facem greseli, este bine ca sa alegem una dintre acele cazi baie moderne dreptunghiulare sau ovale, clasice, deoarece aceste tipuri se potrivesc in orice incapere de baie. In plus, deoarece sunt cele mai frecvent intalnite modele in magazinele de profil, le gasim in dimensiuni extrem de variate, fara nicio problema si la preturi convenabile.


Cada de colt, de regula este aleasa de catre aceia ce isi doresc o cada de baie cu hidromasaj, dar nu au spatiu prea mult. Este o alegere excelenta, deoarece, desi pare mica, nu este deloc asa. Cei ce poseda una va pot garanta ca este concomitent spatioasa si foarte confortabila. Iar de cat de relaxanta poate sa fie o baie facuta intr-o asemenea cada nici nu mai trebuie amintit.


In comert exista cazi de baie cu hidromasaj de diferite tipuri, calitatea masajului fiind data de numarul si pozitia duzelor din cada respectiva. Fiecare este orientata spre o anume zona: lombara, fese, gat, coapse, iar hidromasajul este cu atat mai eficient in raport de puterea pompei si a jetului de aer. Cu cat forta pompei este mai mare cu atat este cada mai performanta.

Ramane ca sa vizitati magazinele online de profil si va alegeti din catalogurile virtuale de produse sanitare acea cada care se potriveste cu locuinta si gustul fiecaruia.

Eu va recomand e-shop-ul Piastrelle Vest Design unde au la preturi promotionale cele mai frumoase cazi de baie!