De ce să o ceri în căsătorie?


engagement-2268925_960_720Fiecare femeie visează la ziua în care va deveni mireasă considerând-o cea mai frumoasă zi din viața sa. De ce să o ceri de soție? Dacă aveți o relație minunată, bazată pe înțelegere și respect, dacă simți că este aleasa inimii tale, atunci poate ar fi momentul să-i faci o surpriză iubitei și să îi cumperi un inel de logodnă.

La temelia oricărei relații stau iubirea, încrederea și respectul. La baza unei logodne fericite, se află un inel cu o piatră superbă la un preț accesibil. În comerț se găsesc sute de modele de inele de logodnă. Frumusețea lor constă în diversitate, așadar poți face o alegere dintre următoarele tipuri de inele deosebite: solitaire, three stone, halo, side stone sau eternity. Și în privința pietrei ai mai multe opțiuni, așadar poți să alegi între rubin, ametist, aquamarine, topaz blue, smarald, safir, tanzanit ș.a.m.d.

Tradiția în care fetele primesc inele de logodnă își are originile din Egiptul Antic. Cercul simbolizează întregul, perfecțiunea, devotamentul. Spațiul liber semnifică poarta spre eternitate.

Logodna este un pas important, simbolizând legământul iubirii.

Care este momentul ideal ?

Cererea în căsătorie este un moment special. Nu trebuie să concepi scenarii complicate rupte din filme, nu trebuie să joci vreun rol, ci pur și simplu să fii tu însuți și să-i vorbești din inimă cu sinceritate. Uneori, spontaneitatea și improvizația sunt cele mai bune prietene. Poți opta pentru varianta clasică, pentru că nu se demodează niciodată: o poți invita într-o seară la o cină romantică și îi oferi inelul.

Dacă te temi să nu dai greș, poți alege un complice, o prietenă de-a ei sau un membru al familiei sale (sora ei, mama ei etc) care o cunoaște foarte bine și care îți va oferi cele mai bune sfaturi în acest sens. În primul rând, gândește-te la caracterul partenerei tale de viață. Este o persoană timidă, rezervată? Dorești ca acest moment să vă aparțină în exclusivitate amândurora sau preferi să aveți spectatori? O poți cere de soție în cadrul unui eveniment important, în cadrul aniversării voastre, la un concert, la un spectacol de teatru.

Iar dacă îți permiți, nu trebuie să te zgârcești, alegând dintr-o serie de inele de logodnă ieftine, ci mai bine cumperi unul cu diamant. Sigur o vei impresiona! Nu uita că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete!

Sunt multe feluri în care poți face o femeie fericită, dar unul singur funcționează întotdeauna: cel în care îi dăruiești inelul mult visat.

Ce poate fi mai frumos decât iubirea?

„Dragostea este dorinţa de a contribui la fericirea celuilalt”, spunea poetul francez Max Jacob. Nevoia de atenție și de dovezi de iubire este în natura umană. Gândește-te la expresia feței sale în momentul în care îi vei oferi inelul într-o cutie frumos ambalată.

Arată-i cât de mult o iubești, optând pentru un accesoriu care să se potrivească cu personalitatea ei. Fă-o să strălucească precum un diamant, demonstrându-i cât de mult o iubești! Dacă încă nu știi ce alegere să faci inspiră-te de pe site-ul e-ring.ro, unde găsești cele mai frumoase modele de inele de logodnă.