Corpuri de iluminat vintage pentru un interior nostalgic


Taina unei amenajari interioare reusite consta in folosirea cu maiestrie a luminii ambientale.

vintage_bulbs-906x160

O lumina electrica difuza, in culori calde, aduce un confort vizual aparte, poate trezi o emotie pozitiva indescriptibila.

Vreti sa dati o nota de romantism camerei dvs.? Utilizati un bec vintage cu filament incandescent sau chiar mai multe!

Multora dintre dintre noi, lumina de chihlimbar ne aduce o pace interioara adanca, desi de o alta natura decat acea pace ZEN orientala.

light-lamp-electricity-power-159108.jpeg

Un bec Edison cu filament vintage ce straluceste bland, pare a raspandi in juru-i raze ce invaluie totul intr-un strat eteric de miere lichida menit a netezi orice asperitati ale sufletului.

Cand stai intr-o camera luminate cu ajutorul unor becuri vintage pur si simplu nu te poti infuria, pentru ca te pierzi intr-o lume retro, a nostalgiei, asemanatoare aceleia din romanele celebre ce ne vorbesc despre printese visatoare si castele adapostind secrete adanci.

ds

Orice camera poate ca sa fie decorata semeneni unei scena de teatru. Cu ajutorul unor jocuri de lumini si umbre se poate personaliza in chip fericit orice odaie, chiar daca vorbim de o simpla incapere dintr-un bloc banal.

Magie cu ajutorul nuantelor de lumina retro

  •  Inlocuiti abajururile translucide cu unele opace, asa incat sa permiteti ca veiozele si lampadarele din camera sa ofere insule de lumina pentru citit sau cusut goblenuri, in timp ce in jur exista zone de penumbra linistitoare; aceasta tehnica se poate folosi si daca dorim ca sa punem in valoare niste fotografii de familie asezate pe o masa sau o comoda, langa un perete ori chiar un colt de rugaciune (altar).

 

  • Dispuneti niste corpuri de iluminat dotate cu becuri vintage pe un perete sau pe tavan, orientate in asa fel incat sa lumineze intr-un anume unghi niste plante de interior, niste statuete ori chiar un tablou. Razele de lumina dulce, venite parca dintr-o epoca demult apusa, o sa le confere un aer de mister foarte-foarte special.

pexels-photo-257729

  • Asezati mici corpuri de iluminat vintage dotate cu becuri Edison pe rafturile cu diverse colectii de roci, obiecte de portelan sau sticla, pentru a le invalui intr-o lumina de chihlimbar foarte placuta. Astfel vor putea ca sa fie puse in evidenta fara pic de ostentatie, etalandu-se in fata acelor ce le vor privi cu o gratie desavarsita.

Asemenea produse electrice, precum cele de mai sus, gasiti la niste preturi foarte bune gasiti in magazinul online SavElectro. Cumparati-le cu incredere!