Cea mai bună firmă de curierat în 2018 pentru mine


Captură

X Curier, iată compania de expediții este din aceasta luna firma pe care o aleg ca să îmi aducă coletele comandate!

În 2017 am avut parte de mulțime de experiențe neplăcute legate de acele firme de curierat ce urmau să îmi aducă acasă comenzile făcute pe diverse situri comerciale.

Nu dau nume, pentru că ar fi prea multe, dar le știți și voi prea bine: în afară de o notorietate care tinde să se degradeze pe zi ce trece, de o reclamă mai mult sau mai puțin deșănțată, cele mai cunoscute societăți comerciale ce oferă servicii de transport colete și trimiteri poștale vor ajunge în scurtă vreme ca să fie depășite de către mici jucători, nou apăruți pe această nișă de activitate din ce în ce mai importantă în zilele noastre, care au o altă mentalitate, mai apropiată de cerințele beneficiarilor.

Când tot mai multe cumpărături să fac online, clienții punând pe prim plan confortul personal și câștigarea unui timp prețios, pe care nu mai vor să se petreacă  stând în trafic, în drum spre vreun supermarket sau venind de acolo, la care se adaugă și timpul consumat cu alegerea produselor din rafturi și cu statul la cozile de la casă, e-shopping-ul se dezvoltă vertiginos și în Romania. Iar un curier rapid serios va fi apreciat în acest sens așa cum se cuvine.

Din acest motiv, în ianuarie 2018 am vrut să testez și o altă firmă de curierat, mai puțin cunoscută pe piață, dar despre care am auzit că care are toate șansele să își transforme numele în renume în foarte scurtă vreme, pentru că oferă servicii de foarte bună calitate, la prețuri extrem de convenabile.

X Curier, pentru că acesta este agentul economic despre care vreau să vă vorbesc în continuare, mi-a depășit cu mult așteptările, deoarece oferă niște servicii de top în materie de transport colete, precum și de trimiteri poștale urgente.

Aceia care lucrează cu ei sunt mulțumiți operativitatea cu care își fac treaba și de faptul că au un call center bine pus la punct, așa încât orice problemă care apare poate să fie rezolvată cu maximă operativitate și amabilitate.

Iată de ce, în momentul în care am comandat un ebook reader de la un magazin online un pic mai mic, dar care oferea clienților și varianta de a-și alege personal firma de transport care să le aducă produsele comandate la domiciliu, am riscat și am bifat opțiunea conform căreia doresc să beneficiez de servicii de transport coletărie de la X Curier. Se pare că am făcut o alegere excelentă, deoarece sloganul lor: „Rapid, eficient, sigur și la timp ” pe care ei îl afișează pe site a fost respectat literă cu literă.

În aceste condiții, nu este de mirare că și marii comercianți de pe internet s-ar putea ca în scurtă vreme să renunțe la firmele de curierat binecunoscute, care deja au devenit autosuficiente și nu mai pun accentul pe calitate, pe rapiditate în distribuția coletelor, pe angajarea unor oameni cu adevărat profesioniști. Vor fi nevoiți ca să lase locul unor jucători pe care i-au ignorat, precum acest new entry – X Curier.

Când am decis ca să apelez la X Curier trebuie să recunosc cinstit că au contat și părerile clienților care în 2017 au primit produsele achiziționate de pe internet sau trimiterile poștale prin intermediul lor și au scris diverse recenzii despre ei pe rețelele de socializare, bloguri și forumuri .

Plus faptul că își au sediul bucureștean foarte aproape de locul unde locuiesc eu, așa încât, m-am gândit că va fi foarte ușor ca în situația în care ceva nu va merge bine să pot ajunge la ei în doar câteva minute. Din fericire nu a fost cazul. Totul a decurs nesperat de bine.

Informatii contact pentru București: 

B-dul Timisoara nr. 92, sectorul 6
Tel: 0786-860056 sau 0786-860058 

Din nou se confirma faptul că firmele mici, românești, au toate șansele ca să crească profitând de aroganța coloșilor din sfera lor de activitate care, consideră că dacă au încheiat contracte cu marii comercianți nu mai trebuie să depună nici un efort pentru creșterea calității serviciilor pe care le oferă populație în teren. Este un calcul greșit, deoarece se poate întâmpla oricând ca un micuț David să îl învingă pe marele Goliat sau ca buturuga mică să răstoarne carul mare.

De ce funcționează atât de bine X Curier?

Poate pentru că sediul central este în orașul Cluj Napoca, iar activitatea se desfășoară din acest motiv ardelenește, extrem de serios, inclusiv la sediul pe care îl au în București.

 

Informații contact  pentru sediul din Cluj-Napoca: 

Calea Baciului nr. 87, jud. Cluj
Tel: 0786-860066 sau 0786-860068

Email: office@xcurier.ro