Brățara de argint – accesoriul care îți rafinează stilul vestimentar


6b061a-460x460Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii și-au îndreptat atenția în direcția frumosului, dedicându-și o bună parte din timpul lor pentru a-și înfrumuseța existența. Prin urmare, aceștia au confecționat diverse obiecte de podoabă cărora le-au atribuit atât funcții estetice, cât și funcții utilitare. Iar una dintre cele mai populare piese, purtate de-a lungul timpului, atât de către femei, cât și de către bărbați este, fără îndoială, brățara.

Ce semnificații pot avea brățările

Brățările pot avea diverse semnificații în anumite contexte culturale. Potrivit unor culturi, două brățări purtate pe aceeași mână pot simboliza binele și răul sau lumina și întunericul, Yin și Yang. Conform unei filosofii originare din China, principiul Yin și Yang și se referă la existența a două forțe care au apărut odată cu lumea și care se află la baza Universului.

Echilibrul din Yin și Yang face posibilă continuarea existenței atât a lumii materiale, cât și a celei spirituale. Yin este elementul întunecat și poate constitui un simbol pentru tristețe, femininul, noapte, răul, iar Yang este elementul luminos care reprezintă bucuria și fericirea, masculinul, ziua sau binele.

În alte culturi, alăturarea a trei cercuri pe mână avea cu totul altă semnificație – fiind un simbol al Treimii – Tatăl, Fiul și Sfântul Duh.

În concluzie, rolul pe care îl îndeplineau brățările nu era doar unul de ordin estetic, ci și de ordin spiritual datorită faptului că îi ajutau pe purtători să atingă echilibrul emoțional.

Așadar, semnificațiile brățărilor diferă în funcție de contextul temporal și cultural, dar, fără doar și poate, pe lista celor mai dezirabile bijuterii se numără cele confecționate din argint.

În zilele noastre, industria bijuteriilor a evoluat foarte mult, extinzându-se mai ales în mediul online. Așadar, în ziua de azi, femeile au variate posibilități de a alege dintr-o serie variată de modele existente pe piață.

Ce efecte poate avea brățara din argint asupra purtătorilor săi

Conform unei credințe vechi, cei care poartă bijuterii din argint pot avea mai multe beneficii. Printre acestea se numără îmbunătățirea stării de funcționare a organismului, reducerea nivelului de stres, asigurarea unui echilibru emoțional, totodată contribuind la diminuarea nivelului de stres. Adesea, se spune că persoanele care poartă bijuterii confecționate din argint sunt mai puțin predispuse la factorii de stres, decât cele care nu poartă deloc argint.

De unde pot cumpăra brățări din argint pentru femei?

Fie că dorești să-ți îmbogățești cutia cu bijuterii, fie că se apropie ziua unei prietene dragi și te-ai gândit să-i oferi o bijuterie, poți alege dintr-o gamă extinsă de modele.

Cu siguranță că unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poți face este brățara din argint care ocupă un loc de top în categoria bijuteriilor preferate de femei, deoarece inspiră feminitate și eleganță.

Așadar, dacă ai rămas în pană de inspirație, poți opta pentru o brățară de argint deosebită la un preț accesibilel_98verde-460x460.jpg. Accesând website-ul magazinului online Ariki Bijoux care încă din anul 2006 oferă vizitatorilor săi o colecție impresionantă de bijuterii la prețuri avantajoase, poți alege un cadou excelent. De altfel, dacă ai mai mult timp la dispoziție poți vizita unul dintre magazinele fizice Ariki Bijoux – unul situat în magazinul Victoria care se află pe Calea Victoria, nr. 17, iar celălalt se află în Galeria Vitantis Shopping Center, în Carrefour Vitan, pe șoseaua Vitan Bârzești nr. 7 A. Spor la cumpărături!

 

Publicitate