Paravane pentru cadă din sticlă cu autocurățare


 

bathtub-890561_960_720

Când vorbim de paravane cadă sau panouri duș realizate din sticlă securizată, probabil că ne gândim mai degrabă la hoteluri sau la vile luxoase unde ar putea să fie instalate, decât la niște apartamente din cartierele de blocuri obișnuite.

În realitate, ele se pot să fie integrate extrem de bine în orice cameră de baie, indiferent de dimensiunile acesteia, dacă acela ce realizează amenajarea interioară respectivă este suficient de creativ.

Acum în lume, dar și la noi în țară există echipamente de ultimă generație capabile să realizeze orice tip de paravan de sticlă pentru baie, de dimensiuni diverse și forme dintre cele mai neobișnuite.

Așadar, orice cadă sau duș poate suferi o personalizare de succes în prezent cu ajutorul unor paravane de sticlă pe comandă.

La Xglas se realizează panouri din sticlă securizată denumita EVOCLEAN care, în urma unui tratament special  vor avea pe suprafața lor o peliculă specială. Aceasta le face ca să capete o rezistență foarte mare la agenții de coroziune și la depunerile calcaroase.

Acest strat aplicat cu îndemânare de către specialiștii de la Glas Expert este invizibil, deoarece este transparent, incolor. În plus mai este și inodor.
Nu reacționează chimic cu diversele ingrediente existente în produsele de igienă personală existente într-o baie, așa cum ține piept foarte bine inclusiv produselor chimice de curățat care pot ataca alte tipuri de sticlă mai sensibile.

EVOCLEAN este o sticlă securizată mereu tânără, deoarece nu se îngălbenește la interacțiunea cu apa dură, cu umiditatea permanentă aproape continuu existentă în camera de baie.

Fiind un produs excepțional, sticla cu proprietăți de autocurățare EVOCLEAN se poate folosi cu real succes inclusiv pentru ferestre, fațate de sticlă, iar stratul protector se poate aplica de asemenea, cu un real succes, chiar și pe parbrize sau oglinzi.

Având în vedere acest lucru, probabil că o idee excelentă ar fi aceea de a profita de aplicarea unei asemenea pelicule speciale și căzile de baie realizate în prezent din fibre de sticlă. Acest lucru ar fi de mare ajutor în curățarea mai simplă a acestora după folosire, mai ales că este vorba un strat ecologic, lipsit de toxicitate.

Referindu-ne strict la panourile cu autocurățare ce se produc la fabrica de sticlă Glas Expert, trebuie menționat că ele se pot comanda de către persoanele interesate sau de firmele de arhitectură și de amenajări interioare în dimensiuni diverse.

Tipurile de sticlă securizată ce pot fi tratate cu această substanță specială ce se depune sub forma de peliculă sunt: sticla float clară, ultraclară, colorată.

Având în vedere că sticla este un material ce va fi utilizat pe scară tot mai largă în viitor în proiectele de amenajări interioare, dacă vă gândiți să faceți o renovare de proporții, cu mare impact vizual, în locuința dvs. nu ignorați nici sticla inteligentă cu autocurățare EVOCLEAN.

Publicitate