ERP SmartBiz365, soluția necesară derulării unui business modern


 

Captură

Soluția ERP SmartBiz365 este extrem de atractivă pentru toate companiile interesate în a-și eficientiza toate procesele din cadrul business-urilor pe care le au.

Motive pentru a utiliza ERP SmartBiz365

Acest complex de aplicații referitor la toate resursele de care dispune o afacere este disponibil imediat și poate să fie testat în mod absolut gratuit.

Antreprenorii pot astfel ca să decidă în cunoștință de cauză dacă un asemenea instrument complex de planificare îi poate ajuta în luarea deciziilor și în sporirea productivității muncii angajaților din diversele departamente ale companiilor lor, în asigurarea unui flux informațional care să ușureze activitățile desfășurate pe toate palierele, inclusiv eliminarea efectuării de mai multe ori a aceleiași munci de colectare a unor date.

Dacă potențialii clienți decid că soluția ERP SmartBiz365 le este de folos, cu siguranță se vor bucura să afle faptul că se pot abona la ea urmând ca să plătească un abonament lunar, fără costuri ascunse referitoare la cheltuieli neprevăzute sau de actualizare ulterioară a aplicațiilor din cadrul pachetului de unelte informatice ales (Basic sau Standard). Chiar așa: updatarea se va face total gratuit, deci pot ca să nu își facă griji privitoare la o posibilă creștere ulterioară a sumelor pe care le au de plătit pentru acest sistem ERP.

Un alt element demn de a fi punctat pentru cei interesați este și faptul că soluția ERP SmartBiz365 este astfel realizată încât permite adăugarea de extensii în mod particular, în raport de necesitățile concrete pe care orice client – persoană juridică le are.

Este suficient pentru a testa sistemul ERP ca reprezentantul unui agent economic interesat să completeze formularul de pe site-ul smartbiz365.ro și consultanții ERP ai companiei care furnizează soluția menționată vor crea rapid un mediu special pentru ca potențialul client să poată analiza în mod practic cu ce îl poate ajuta în mod concret această soluție informatică complexă și dacă se potrivește pe deplin cu business-ului său.

Pentru cei care se pricep, trebuie menționat că SmartBiz365 se fundamentează pe o platforma Microsoft Dynamics NAV, dezvoltat în cloud. Acest lucru permite accesarea sistemului ERP invocat de oriunde.

Datele companiei sunt în perfectă siguranță în cloud, nu există motive de teamă că anumite date vor fi furate.

În plus, abonații ERP SmartBiz365 se bucură de toate versiunile noi ale soluției de planificare a resurselor companiei lor ce apar pe parcursul derulării contractului de prestări servicii încheiat cu firma distribuitoare a soluției, actualizarea făcându-se automat, fără nicio plată suplimentară.

Sistemul este integrat cu suita Microsoft Office, de aceea se poate utiliza cu multă ușurință, fără a fi nevoie de instalarea altor programe speciale, pentru ca ERP SmartBiz365 să poată să fie funcțional.

Prețurile abonamentelor sistemului de aplicații  ERP SmartBiz365:

  • pentru SmartBiz365 Basic – 225 euro/lună (3 utilizatori găzduiți în Microsift Azure);
  • pentru SmartBiz365 Standard – 375 euro/lună (5 utilizatori găzduiți în Microsift Azure)