Inele de logodnă handmade


Un magazin bijuterii la comandă este soluția cea mai la îndemână pe care un bărbat o are când dorește ca să își ceară iubita de soție.

Este o bună idee, nimic de zis, dar mai există și varianta de a alege un inel de logodnă pentru aleasa inimii sale cu totul și cu totul special, creat de un artizan în metale prețioase, deoarece în prezent, orice s-ar spune, o femeie vrea ca să își afirme personalitatea inclusiv prin bijuteriile personalizate pe care le poartă în diverse ocazii.

Iată de ce ar trebui ca să aleagă un îndrăgostit nu un inel banal, la fel ca o mie alte inele, ci mai degrabă să se orienteze spre locurile unde se găsesc modele de inele de logodnă handmade, unice, interesante de-a dreptul. Aceste bijuterii sunt mici opere de artă care înglobează într-un produs de dimensiuni reduse foarte mult bun gust și o creativitate debordantă.

Începând de anul trecut, foarte la modă sunt acele inele de logodnă cu forme asimetrice, versatile, mai curajoase sau mai discrete, dar total diferite de modelul clasic al inelului de logodnă tip solitaire.

Un inel unde veriga de metal prețios nu se încheie, ci este reglabilă, șerpuitoare, unde piatra este asimetric tăiată (indiferent că e vorba de un diamant, un rubin, un safir, un topaz), este uneori mult mai apreciat decât o bijuterie cu un aer tradițional.

O piatră centrala înconjurată de o corolă compusă din mici pietricele cu luciri diamantine, de altă culoare decât cea principală, poate să aducă o notă de modernitate puternică, mai ales dacă nuanțele sunt contrastante.

În ultimele sezoane, pătratul este o formă care s-a impus în materie de inele de logodnă, așa încât și pietrele inelelor handmade nu puteau ca să facă excepție de la acest trend, chiar dacă este vorba de o piatră prețioasă sau semiprețioasă înconjurată de una sau două chenare formate la rândul lor din pietricele sau chiar din benzi de metal prețios (aur, platină, argint).

Două verigi răsucite din metal  pot face o piatră unică, mai ales dacă aceasta este pătrată sau rotundă, prin efectul optic care îl creează ce o fac să pară mai mare decât este în realitate.

Foarte moderne sunt acele inele de logodnă handmade sub formă de benzi unite (una superioară și una inferioară, ambele formate din diamante foarte mici și o bandă centrală valoroasă unde sunt reunite, unul lângă altul niște diamante ceva mai mari). Dacă un asemenea inel este prea scump în unele cazuri, banda centrală poate să fie înlocuită cu alt tip de pietre, de exemplu rubine sau topaze naturale. Efectul va fi unul deosebit de interesant.

Cu siguranță dacă va căuta puțin, orice bărbat va reuși ca să găsească acel creator de bijuterii handmade speciale care, în limita bugetului de care clientul dispune, va putea ca să îi realizeze cu multă migală cel mai frumos inel de logodnă.

gold-jewelry-2920596_960_720

Publicitate