Avantajele utilizării unei vopsele decorative pentru pereți


abstract-3205415_960_720

Vopseaua decorativă este o bună soluție pentru decorarea pereților oricărei camere dintr-o locuință, indiferent că este vorba de living, hol, dormitor matrimonial, camera copiilor, camera de oaspeți, bucătărie și chiar baie.

Există o mulțime de argumente care vin în în sprijinul alegerii unor vopsele de acest tip, deși este un pic mai scumpă decât clasica vopsea lavabilă de culoare albă sau tapetul.

De ce să folosești vopsea deco când îți renovezi pereții?

O zugrăvire cu vopsea deco este întotdeauna la modă, deoarece are un caracter atemporal.

Spre exemplu, stucco veneziano  nu va fi niciodată ceva desuet, dovadă că un palat italian este și în zilele noastre superb inclusiv datorită modului în care arată pereții interiori ai încăperilor somptuoase.

De multe ori, tapetul modern este chiar mai scump decât cea mai bună vopsea decorativă de pe Rives.ro, dar asta nu înseamnă că este și superior din punctul de vedere al calității și, mai ales, al rezistenței în timp.

Aplicarea unei paste decorative murale chiar poate să reducă mult costurile cu renovarea unei case rezidențiale, dar și timpul necesar lucrărilor.

Astfel, dacă aplicarea unei asemenea vopsele speciale decorative durează maxim 3 zile, o aplicare de tapet poate să fie destul de dificilă, mai ales dacă pereții trebuie pregătiți înainte, poate chiar mai mult de o săptămână.

Aspectul vizual al vopselei Rives este deosebit, unic, deoarece aplicarea sa este direct legată de măiestria lucrătorului.

De fapt se și recomandă ca sub nicio formă, când se aplică o asemenea pastă deosebită pe pereți să lucreze doar o singură persoană la un perete, iar respectiva să nu se oprească până când nu îl termină, deoarece pot apărea diferențe cu privire la motivele ce se realizează cu ajutorul unor unelte speciale sau chiar al unei banale gletiere de inox.

Deși, în funcție de vopseaua decorativă aleasă, finisajele se pot încadra în diverse categorii, fiecare amenajare interioară de pereți este unică, deoarece ea se poate armoniza după dorință cu stilul mobilierului, podelei, covoarelor și draperiilor din incinta respectivă, motivele realizate fiind și ele unice.

Pur și simplu, dacă doi prieteni cumpără vopsea decorativă Rives pentru renovarea locuințelor și  apelează la aceiași meșteri sau decid să învețe tehnicile de aplicare și să realizeze lucrările respective în regie proprie, pereții din cele două imobile vor

arăta la final cu totul și cu totul diferit, deși au comandat online sau sau cumpărat dintr-un showroom de specialitate același tip de vopsea.

Vopseaua deco perfectă pentru orice imobil unde vei locui sau pe care îl vei vinde

Dacă vreți să faceți o renovare a unei case pe care o dețineți spre a o vinde ulterior, mai mult ca sigur o să creșteți valoarea proprietății acesteia, deoarece o vopsea decorativă de bună calitate, aplicată cu îndemânare, poate să personalizeze fericit imobilul în cauză și să ia pur și simplu ochii potențialilor cumpărători, care, de cele mai multe ori, se așteaptă ca să găsească niște camere cu pereți banali, de obicei albi, dați cu o vopsea lavabilă obișnuită.

Aceste lucruri fiind spuse, cumpărați cu încredere vopsea deco și creați-vă spații unice deoarece așa veți avea locuințe trendy, cu un aer special, de care nu vă veți mai sătura.

Publicitate