Uși interioare de sticlă pentru locuințe moderne


architecture-2558994_960_720.jpg

Sub influența filmelor occidentale, dar și a diverselor site-uri de amenajări interioare prestigioase, modelele de uși de interior din sticlă vor fi din ce în ce mai căutate și de proprietarii de locuințe noi, dar și de aceia care au locuințe ce urmează a suferi renovări de substanță.

Surse de energizare pentru interioare, lăsând ca să pătrundă în diverse cantități lumina diurnă de afară sau cea artificială de pe holuri sau din alte camere, inclusiv în cazul unor locuințe semidecomandate, în acele spații pe care le deservesc, ușile interioare din sticlă aduc un plus de frumusețe, de rafinament caselor unde sunt montate și unde au concomitent un rol funcțional și unul estetic.

În 2018 sunt la modă inclusiv multe modele de uși de interior confecționate în proporție de 100% din sticla securizată.

Ele au avantajul că se integrează perfect în toate tipurile de interioare și crează impresia de spațialitate conferind și un confort deosebit prin faptul că izolează camerele foarte bine prin proprietățile antitermice și antifonice pe care le au, datorită noilor tehnologii folosite la realizarea lor.

Aceste uși pot să fie transparente, din sticlă securizată clară, fie cu diverse motive prin care razele de lumină pătrund difuz în cameră.

Recomandarea specialiștilor este aceea ca, în situația în care în locuința respectivă sunt și copii mici sau animale de companie, să se monteze mai degrabă uși cu model, chiar dacă sunt 100% din sticlă, pentru a se evita accidentele neplăcute ce pot apărea dacă aceștia aleargă și se joacă, uitând de existența ușii în cauză. Ar fi păcat să se lovească și să se aleagă cu niște cucuie sau niște vânătăi mai mult sau mai puțin grave.

Foarte folosite sunt astfel de uși din sticla ultraclară la balcoane sau ca separatoare între o bucătărie de dimensiuni mai reduse și o terasă, spre exemplu, pentru că dau impresia de mai mult spațiu și nu mai reprezintă un obstacol opac între interior și exterior.

La modă sunt ușile de interior din sticlă și oțel (în diverse proporții), pretabile pentru amenajările minimaliste, dar și pentru acelea cu adevărat futuriste.

Ușile de sticlă pot să fie realizate atât din sticlă total opacă, cât și din combinații de zone transparente sau opace de sticlă.

Mai mult decât atât, acum există posibilitatea și de a comanda să fie imprimat un desen sau o poză aleasă de beneficiar pe o ușă de sticlă sau alta, pentru o personalizare a acestui element funcțional într-un mare fel.

Cum amenajarea unor camere sau a întregii locuințe în stil Feng Shui este la modă și în țara noastră, probabil că unii vor fi fermecați de niște uși care să combine nuanțele de alb și negru, pentru că vor putea întregi așa cum se cuvine cu ajutorul lor amenajarea spațiului de locuit.

Fabricate pentru a funcționa perfect, ușile din sticlă moderne necesită o întreținere minimă și oferă și mare durabilitate în timp. Așadar, comandați-e cu încredere!