Cumpara-i copilului un hoverboard si vei reusi sa il iei din fata ecranelor PC-ului sau tabletei mai usor


 

poza blogurici.com - MonkeyBoard.jpg

Una dintre marile probleme ale vremurilor moderne este legata de statul pe calculator sau pe tableta, telefon. Copiii au ajuns sa petreaca mai mult timp in casa decat generatiile din trecut, in loc sa se plimbe sau sa se distreze afara sunt dispusi sa stea ore intregi in fata monitoarelor si ecranelor fascinati de ce le ofera Internetul.

 

Daca si micutul tau nu se mai lasa dus din camera sa si sta prea multe ore in fata monitoarelor e bine sa te gandesti la o modalitate de a-l convinge sa stea mai mult afara. In loc sa ii iei tot ce ii distrage atentia de la realitate poti sa ii oferi un device nou si foarte popular printre copii, un hoverboard la pret avantajos de la MonkeyBoard.

 

Hoverboard-ul este un dispozitiv sigur pentru copiii de orice varsta, se poate folosi fara probleme in parc sau in fata blocului, arata foarte bune, e interactiv, are Bluetooth si Wi-Fi, chiar si telecomanda, mai multe viteze, lumini si roti puternice pentru deplasari pe distante mari in doar cateva minute.

 

Cu baterie regenerabila si viteze de pana la 10 sau 20 km pe ora, compact si usor de incarcat in 120 de minute, noul hoverboard la pret avantajos vandut de MonkeyBoard vine in trei variante, hummer, de 6.5, respectiv 10 inch, are si giroscop si micro-controler.

 

De asemenea, poti asculta si muzica in timp ce te deplasezi, durata de viata a bateriei este de pana la 1.000 de cicluri, dispozitivul are si waterproof si protectie impotriva prafului, este rezistent la uzura si foarte simplu de manevrat.

 

In acest fel copilul va fi atras de dispozitiv, isi va dori sa il foloseasca, dispozitivul arata foarte bine si e usor de controlat, sigur pentru deplasari pe distante mari, iar micutul va sta afara mai mult decat te-ai astepta. Simplu, eficient, rapid si cel mai important o activitate placuta pentru cel mic care il mai ajuta peste toate sa faca si ceva miscare, sa mai arda din calorii.