Un remediu naturist imbatabil contra inflamațiilor latente din organism


 

lyprinol_1Din momentul lansării și până în prezent Lyprinol este unul dintre acele suplimente alimentare care a fost în mod continuu prilej de controverse nesfârșite. Poate și datorită eficienței sale deosebite, pe care unii creatori de medicamente de sinteză nu o văd cu ochi buni.

Ce are acest extract din scoică verde atât de special încât să declanșeze polemici înverșunate peste tot pe glob care continuă și în prezent?

Citim pe net că totul a început prin anii 1960, pe când specialiștii NASA au început să întreprindă ample cercetări desfășurate pe suprafața întregii planete terestre pentru a descoperi anumite alimente care să conțină substanțe esențiale pentru sănătatea astronauților ce urmau a fi trimiși în echipaje de cercetare în spațiul cosmic.

Una dintre acele viețuitoare de origine marină care le-a focusat rapid întreaga atenție a fost reprezentată de o scoică specială, cu o frumoasă carapace de culoare verde, pe care indigenii din Noua Zeelandă, mai precis maorii, o utilizau în hrana lor cotidiană, de multe ori în stare crudă.

Aprofundând cercetările cu privire la aceasta scoică ciudată, oamenii de știință au ajuns ca să realizeze suplimente alimentare ce conțin extract de scoică verde care, în afară de o valoare nutritivă excepțională, se remarcă și prin anumite efecte terapeutice cu totul deosebite, care sunt de mare folos în prevenția și chiar vindecarea anumitor afecțiuni grave.

Astfel, s-a constatat că extrasul de scoică verde este cel mai puternic antiinflamator natural folosit în mod curent, mai eficient decât uleiurile de pește sau alte extracte de origine marină, inclusiv comparativ cu uleiul din semințe de in obținut prin presare la rece de circa 200 de ori.

Denumită și „miracolul din apa mărilor” ori „pompierul de serviciu contra infecțiilor”, scoica verde Perna Canaliculus, de care vă povestesc, conţine o combinaţie unică, de compuşi lipidici şi acizi graşi polinesaturaţi benefici pentru sănătatea umană.

Ca proveniență, scoicile verzi cresc doar pe coasta Noii Zeelande, în ape curate, intacte. Scoicile sunt din culturi acvatice dezvoltate organic.

Acum se poate achiziționa și de la noi Lyprinol, dar respectivul supliment alimentar trebuie luat după recomandarea medicului de familie sau a medicului curant specialist, nu după ureche. Acesta este singurul în măsură ca să elaboreze o schemă de administrare eficientă, indiferent că produsul este luat în scop preventiv sau pentru a contribui alături de medicamentele clasice la vindecarea de anumite boli.

Renumele pe care Lyprinolul l-a dobândit în perioade când se comercializează în diverse părți ale lumii este foarte mare și este bine că acum a ajuns și la noi, putând fiind comandat inclusiv online de la Sam Distribution.