Alege încălțăminte din piele naturală pentru vremea friguroasă ce va urma


Alege-ți botine boots-607235_960_720de damă de lux și cizmele de piele naturală pentru femei în funcție de dorințele tale pentru sezoanele reci 2018 – 2019 și nu vei regreta. O să poți să te simți bine la toate evenimentele la care vei fi invitată și unde nu trebuie obligatoriu să fii încălțată cu pantofi stiletto sau o pereche de sandale cu barete fine.

Pentru un aspect modern, în trend, dar și cu vreo câteva note mai clasice, puteți alege botine din piele de calitate superioară, realizate pe comandă, în nuanțe frumoase de albastru sau gri. Se pot purta foarte bine atât cu blugi strâmți, dar și cu fuste din denim mini, midi sau maxi și o pereche de colanți. Pentru a îndulci o asemenea ținută, niște bijuterii, o curea și o geantă frumoasă tot din piele naturală vor fi tot ceea ce îți trebuie.

Pentru ieșirile tale prin oraș de Crăciun, pentru a privi jocul de lumini pe ca

foot-3247971_960_720

re onor primăria se va milostivi ca să ni-l ofere cu acest prilej, niște ghete de damă din piele cu tală antiderapantă, ar fi potrivite, mai ales că nu este foarte sigur că drumurile, nici măcar prin centru, pe trotuare va fi lipsit de porțiuni cu gheață.

Poți chiar să îți comanzi botinele și ghetele online, deoarece există site-uri unde nu doar că au prețuri accesibile, iar meșterii sunt foarte pricepuți în confecționarea de încălțăminte pe comandă, dar, foarte important, poți să îți creezi tu propria pereche personalizată, pornind de la un model de încălțări de bază.

Îți poți alege înălțimea tocului, accesoriile, tipul de piele din care să fie fabricat produsul, ca să nu mai vorbim de nuanța sau tonurile coloristice multiple pe care le poți selecta.

Evident, ar trebui ca să știi deja cu ce îți stă bine, iar dacă mai stai încă în cumpănă internetul este o sursă de informare excelentă.

Dacă sunteți mică de statură, niște perechi de încălțăminte de toamnă – iarnă cu tocuri relativ înalte sunt de preferat deoarece acest lucru vă va permite să vă prelungiți vizual picioarele și să păreți mai subțirică.

Fericitele care au o înălțime de manechin de podium internațional pot purta fără probleme o pereche de cizme plate, fără toc. Există și în această categorie modele de încălțăminte din piele naturală cu detalii originale care vă vor ajuta cu siguranță ca să ieșiți în evidență.

woman-2609573_960_720Botinele, ghetele, cizmele și pantofii din piele naturală, indiferent ce spun apărătorii drepturilor animalelor reprezintă categorii de încălțăminte durabilă și fiabilă. Pielea este un material natural care se mulează frumos pe picior, nu se deformează, se se întinde.

Rezistența la uzură este incontestabilă, comparativ cu materialele artificiale, în principal cu pielea ecologică.De căptușeală nici nu mai trebuie ca să aducem vorba, pentru că la încălțămintea realizată din piele artificială aceasta se deteriorează cam de 2 până la 4 ori mai rapid, ceea ce conduce implic și la aruncarea încălțărilor în cauză deoarece ajung să roadă, să fie incomod de purtat.

Prețul unei perechi de încălțăminte din piele naturală destinată anotimpurilor friguroase nu este așa de mare precum ați putea să credeți, iată de ce vă invit să intrați pe site-urile online de profil spre a vă convinge chiar voi de justețea spuselor mele.