Ceasuri de damă care nu se demodează nici în 2019


watch-140487_960_720Când vorbim de ceasuri, categoric gusturile nu se discută, deși cei din domeniu propun anul linii directoare pe care iubitorii și mai ales iubitoarele de ceasuri le iau în seamă ori nu.

Ceasurile de mână pentru femei care se vor purta în 2019 nu sunt oricum radical diferite de acelea care sunt în modă în sezoanele din acest an.

Combinații de metale prețioase și pietre strălucitoare transformă ceasurile clasice sau foarte moderne în adevărate bijuterii, dar se poartă în egală măsură și modelele minimaliste, precum și ceasurile cu alură foarte bărbătească.

Brățările de ceas confecționate din aur alb sunt foarte în tendințe, ajungând astfel să aibă în 2019 aproape egală importanță cu aceea pe care o are și ceasul în sine (în definitiv, când ești aproape permanent cu smartphone-ul în mână, exceptând orele când dormi, nu te uiți la ceas ca să vezi ce oră e ci pe ecranul telefonului!).

smartphone-1805316_960_720

Aurul alb pentru corpul ceasului în combinație cu o curea de piele neagră strălucitoare arată de asemenea excelent, extrem de elegant, la fel și acele ceasuri cu cadran simplu, dar care prezintă curele bătute în pietre Swarovski.

În 2019 se folosește mult în materie de curele de ceas pielea de crocodil sau imitație de piele de crocodil, precum și pielea ecologică tip carapace de broască țestoasă (ca textură). Nu sunt uitate nici brățările foarte late din piele naturală de culoare neagră cu diverse elemente aplicate din aur alb, în care un ceas minimalist este integrat mai mult ca un element component secundar, decât în calitate de piesă principală.

Se poartă foarte mult în materie de culori de ceasuri, acelea confecționate din aur roz și precum și acelea care au corpul alb și cadranul albastru.

Creatorii de ceasuri propun fashionistelor în afară de ceasurile unde accentul pus pe culoarea cadranului, acelea care se fac remarcate prin cadrane ce prezintă reproduceri tablouri celebre sau personaje de desene animate, ca să nu mai vorbim de portretele unor celebrități.

Culorile curelelor de ceasurile de mână din piele de crocodil sunt vopsite în culoarea nisipului, în tonuri de mahon sau chiar negru.

Ca un element interesant, la modă vor fi în sezoanele următoare ceasurile pandantiv cu lanț.

Combinațiile de alb și negru vor domina în 2019 deoarece sunt extrem de elegante, în schimb ce modelele de ceasuri sport au cadrane colorate.

Ceasurile de mână pentru femei sunt în prezent incluse în categoria podoabelor, mai degrabă decât în cea a obiectelor utilitare ce măsoară timpul.

Iată de ce doamnele și domnișoarele au ajuns ca să considere alegerea unui ceas ca având o importanță la fel de mare ca și alegerile hainelor potrivite sau a unor pantofi de firmă.

Cu ajutorul ceasului o femeie modernă și arată stilul personal, de aceea el trebuie ales cu mare responsabilitate în ceea ce privește forma, cureaua, culoarea, brandul.

Dacă un ceas este din aur sau argint, el va arăta foarte elegant la mâna oricărei femei, dar există și ceasuri care au curele metalice extrem de interesante ca design.

Pentru mai multe distincție, un ceas de dimensiuni mai mici, de formă clasică rotundă este perfect, deoarece poate fi combinat foarte bine la haine, însă nici formele dreptunghiulare sau pătrate nu trebuie evitate, deoarece sunt și ele în trend.

Încă se poartă și se vor mai purta și în sezoanele ce vin acele ceasuri la care cureaua este înfășurată în jurul încheieturii mâinii de mai multe ori.

În concluzie, ceasurile actuale nu vor ieși din modă, ele vor putea fi purtate cu succes și în lunile ce vin, important este ca modelul ales să fie în armonie cu personalitatea aceleia ce îl poartă.

watch-2996385_960_720