Coșurile de rufe ne ajută să avem o energie bună în locuință


Rufelbeautiful-1846474_960_720e murdare trebuie spălate în familie, asta se știe de multă vreme.

Dar pentru a fi spălate eficient mai întâi trebuie strânse, preferabil în același loc.

Nu, în niciun caz sub formă de munți de textile depozitate prin colțurile camerelor sau în dulapuri, nici aruncate care pe unde se nimerește.

Este nevoie de niște coșuri speciale de stocat hainele care trebuie să fie curățate. Noroc că există coșuri de rufe ieftine în comerț, inclusiv în magazinele online de articole casnice, așa încât nu ar fi prea greu orice persoană care dorește să se organizeze un pic și să scape de invazia rufelor murdare din locuință să comande unul sau chiar două asemenea obiecte indispensabile în orice gospodărie modernă.

Va fi mult mai ușor după aceea ca să le sorteze, ceea ce ușurează în mare măsură inclusiv spălatul acestora în mod automatizat, la mașina smart, pentru că suntem în 2018, an în care când nici măcar la țară rufele nu se mai spală la râu, așa cum se întâmpla odinioară, ci folosind echipamente inteligente.

Rufele murdare trebuie depozitate în același loc și pentru a fi mai ușor de găsit (gândiți-vă de exemplu la ciorapi), iar un coș de rufe realizat din material plastic reciclabil, viu colorat, ne ajută perfect în această direcție.

Se vorbește foarte mult în ultima vreme despre modalitățile de a avea o casă organizată, chiar dacă acest lucru nu înseamnă să fie totul aliniat chiar la milimetru virgulă, în stil nemțesc sau cazon dacă preferați mai degrabă această exprimare.

Există coșuri de rufe haioase ca design, care aduc o notă foarte personală băii noastre, așa că nu trebuie ignorată achiziția lor cât mai urgentă, dacă ne lipsește așa ceva din casă.

Nesuferitele haine murdare împrăștiate la nimereală depozitate la un loc reprezintă și un mare pas pentru un Feng Shui de calitate, cu atât mai bun cu cât ne preocupăm îndeaproape de acest lucru.

Energia negativă pe care dezordinea o are asupra locuitorilor unei case este deja binecunoscută.

Iar unul dintre cele mai frecvente motive pentru iscarea unor furtuni de energie negativă cu influențe catastrofale ce se pot abate asupra unei locuințe îl reprezintă aruncarea hainelor murdare la întâmplare sau chiar poziționarea neinspirată a coșului de rufe în dormitor, hol, bucătărie sau chiar living. El ar trebui cel mai bine să fie depozitat într-o debara sau în baie, cât mai departe de zonele în care membrii familiei obișnuiesc că să stea în cea mai mare parte a timpului.

Este bine ca să nu lăsăm să se acumuleze o cantitate prea mare de haine murdare nici măcar în coșurile de rufe deoarece acestea sunt adevărați magneți pentru germeni de diverse tipuri, ca și de captare a unor energii nefaste care au influențe importante asupra sănătății și prosperității acelora locuiesc în casa respectivă.

Totul în lume este energie și nu numai ființele vii o posedă, ci și diferitele obiecte. Energia lucrurilor interacționează în mod constant cu oamenii și modul în care această interacțiune se realizează va fi dependentă de mai mulți factori.

Pe lângă energia lor intrinsecă, obiectele sunt capabile să mențină energia camerei în care s-au așezat, iar unele dintre ele, precum ar fi hainele, conservă pentru multă vreme energiile subtile ale proprietarului lor, precum și energia unor evenimente, emoții și stări. Iată de ce lucrurile murdare nu pot fi stocate în dulapuri lângă obiectele curate deoarece acelea din urmă adoptă rapid informații și energie, devenind astfel impure la nivel subtil.

laundry-basket-2414021_960_720