De Black Friday ia-ți o bicicletă electrică online!


electric-556748_960_720

A cumpăra o bicicletă electrică  nu mai este o fiță, ci o normalitate în zilele noastre.

Bicicleta electrica nu este altceva decât o bicicletă acționată de un motor electric, dar care poate să se declaseze și în mod clasic fără probleme.

În general, bicicleta electrică este diferită de bicicleta tradițională prin trei componente suplimentare: motorul electric, bateria (acumulatorul electric) și controlerul . Spre deosebire de un scuter electric sau de o motocicletă, o bicicletă electrică poate fi pusă în mișcare, precum am spus anterior, inclusiv prin acționarea pedalelor de către utilizator.

Funcționarea și întreținerea acesteia sunt puțin mai complexe decât la una clasică, inclusiv manevrarea ei. Dar oricum nu e mare lucru. Mai greu  e de învățat să mergi pe un hoverboard decât să te obișnuiești cu o bicicletă electrică (dacă deja știi să mergi pe una obișnuită).

În ciuda prezenței mecanismului electric care îi poate inhiba pe unii, bicicleta electrică este folosită fix în același mod ca și o bicicletă convențională și în majoritatea țărilor nu necesită un permis de conducere pe drumurile publice. Deci e o bună alegere, iar de pe site, de la MonkeyBoard.ro puteți ca să vă cumpărați asemenea biciclete electrice simple sau pliabile la prețuri excelente.

Ideea dotării unei biciclete cu un motor a apărut la scurt timp după apariția bicicletei în sine. În 1888, John Dunlop a inventat anvelopele pneumatice, ceea ce a sporit considerabil confortul și siguranța conducerii, făcând din bicicletă unul dintre cele mai populare mijloace de transport. Dezvoltarea ulterioară a ideii este legată de progresele înregistrate în domeniul ingineriei electrice.

În anii 1990, odată cu apariția acumulatorilor, interesul pentru bicicletele electrice a început să se trezească la viață. În 1992, Zike a început producția în masă de biciclete electrice.

În China, primele modele industriale de biciclete electrice produse local au apărut în 1998.

Cele mai avansate dintre bateriile existente pentru biciclete electrice au o durată de viață mai mare de 5 ani și oferă o autonomie de mai mult de 100 km/încărcare.

electric-bikes-1531263_960_720
Reducerea poluării aerului în cazul abandonării în masă a autoturismelor cu motoare cu combustie internă este un argument în în favoarea folosirii pe scară largă a bicicletelor electrice.

Datorită absenței noxelor, mărimii compacte și greutății mici a unei bicicletei electrice locuitorii clădirilor cu apartamente o pot folosi cu încredere și chiar păstra în apartament. Dacă aleg un model pliabil, spațiul pe care îl necesită pentru depozitare scade și mai mult.

Bicicletele pliante moderne utilizează balamale speciale incluse în cadru. Când bicicleta este desfăcută, gata de a fi utilizată, aceste balamale se blochează în siguranță. Când urmează ca să o pliați, balamalele pot fi deschise rapid, permițând strângerea mijlocului de locomoție pe două roți în doar 15-20 de secunde!

foldable-556734_960_720

Așadar, pentru că tot vine Black Friday, ar fi timpul ca să vă cumpărați și voi una, dacă nu ați făcut deja acest lucru până acum!