Nu ai bani de plasă metalică pentru gard? Confecționeaz-o chiar tu, cu sârmă cumpărată online!


A venit vremea frumoasă și deja încep lucrările de primăvară în grădinile celor din mediul rural. În afară de săpat și semănat, mai e nevoie să fie executate și ceva lucrări de amenajare a spațiului exterior respectiv, inclusiv să se repare gardurile deteriorate în iarna ce tocmai e pe picior de plecare.

Ar fi minunat să poți achiziționa un sistem gard complet, pentru a-l înlocui pe cel vechi, deja foarte uzat, dar dacă veniturile sunt mici, e suficient și să încerci să îți realizezi propria plasă de sârmă împletită cu ajutorul unui aparat special, fie el și manual.

Ca să poți da la manivelă pentru a împleti rețeaua metalică respectivă, evident e nevoie de firul potrivit. Adică de sârmă neagră 1.18mm! Este extrem de ieftină și se vinde în colaci suficient de mari pe site-ul fier.online, ca să nu fie nevoie să înnădiți împletitura gardului respectiv până vă trec sudorile.

Dacă stai în Ilfov sau, cine știe, poate chiar ești fericitul posesor al unui teren liber situat în București și încă aștepți răbdător un cumpărător cu teșchereaua doldora, care să îți ofere prețul visat, un gard de plasă metalică nou poate să îi crească un pic valoarea. Împletitura se poate confecționa ușor în timpul liber în regie proprie și cu niște costuri minime. În plus, dacă vei comanda mai multe materiale de construcții sau chiar numai sârmă peste suma de 1.500 lei dintr-un anumit magazin online (ghiciți voi care!), vei beneficia și de transport gratuit.

În țară, livrarea se face contra cost, dar oricum, per total te va costa mai puțin decât dacă ai cumpăra produsele necesare direct dintr-un depozit fizic și te-ai ocupa personal de căratul acestora până la locul unde ai nevoie de ele folosind mijloace de transport personale sau pe care să le închiriezi de o firmă ce oferă asemenea servicii celor interesați.

Din fericire, nici măcar nu trebuie ca să stai cu sufletul la gură că ai plătit și nu ai garanția că o să mai primești vreodată cele comandate, pentru că se poate achita prețul acestora și ramburs. Desigur, se poate da suma și în avans, la bancă, pe bază de OP (ordin de plată), dar dacă ești persoană fizică, parcă tot mai sigur este să aștepți întâi ca mărfurile cumpărate să ajungă la tine, decât să îți faci griji inutile că ai aruncat banii în vânt.

Materialele de construcții pe care le poți vedea etalate pe categorii în magazinele online sunt de cea mai bună calitate, deci nu vei regreta dacă o să alegi această formă modernă de comerț.

Așadar, dacă vrei să achiziționezi ieftin fier beton, plasă sudată, țeavă rectangulară, sistem gard pentru lucrările de construcții pe care le-ai planificat să le faci în gospodăria personală în această primăvară, intră pe site-ul fier.online și comandă-le de acolo. E cea mai bună variantă!

Publicitate