Alege din Germania parchet super lucios pentru acasă și o să ai o locuință unică, spectaculoasă!


Parchet laminat lucios, iată un subiect-bombă despre care vreau să vă vorbesc astăzi!

De ce mi se pare așa de exploziv? Pentru că mi-a zdruncinat toate credințele mele interne despre neajunsurile pe care o podea ca un luciu de apă le are! Boooom! S-au dus!

Taman ce zicea la horoscop azi Camelia Pătrășcanu că sunt o mulțime de planete îngrămădite în Pești și ar trebui ca să ne scuturăm de prejudecăți precum un câine ud pe care l-a prins ploaia când era cu stăpânul la plimbare.

V-ați prins? Luciu de apă, pești, ploaie… Mai trebuia să vă pomenesc ceva și de patinaj ca să fie tacâmul complet!

Deci, ca orice om al zilelor noastre care vrea o casă amenajată cât de cât cumsecade, am prin camere parchet. Evident, din acela mat și laminat, pentru că, a cumpăra un parchet lucios ori semi-lucios din magazinele de bricolaj, reprezintă un risc pe care nu mulți îndrăznesc ca să și-l asume.

Am fost la un moment dat cu Zâmbărici, podoaba mea de cățel voios tot timpul, în vizită la o verișoară care tocmai își pusese parchet din acela alunecos și am cam pățit-o. Cuțulică a văzut podeaua cu pricina și vrând să o încerce probabil, ne-am dus în tandem (eu și amicul lătrător) pe o bucată de mochetă persană mai ceva decât Aladin pe covorul zburător. Doar că am alunecat dramatic și ne-am prăvălit lângă masa ovală din centru, în hohotele rudei mele și hămăitul lui Zâmbărici.

Deci, nu! Chiar nu eram susținătoarea numărul 1 al acestui tip de parchet lucios și tare alunecos!!!

Doar că uite c-am dat de informații online despre o pardoseală laminată cu 8 straturi care, deși are la exterior alură de luciu de apă, în fapt nu este deloc bun pentru patinaj în casă. Bine, cine ține morțiș ar putea face niște ture prin holuri, sufragerie și chiar bucătărie cu niște rotile moderne (inlineri parcă le zice) sau din acelea clasice, pe două rânduri. Asta pentru că, zice firma germană producătoare prin reprezentanții ei, parchetul super lucios din oferta lor e de cinci ori mai dur decât parchetul laminat obișnuit ce se găsește în magazinele de bricolaj.

La fel ca și mine, probabil sunteți nedumeriți: parchetul e parchet, iar parchetul laminat, fie el cât de multi-stratificat, rămâne, orice s-ar spune, tot un soi de compromis destinat acelora ce nu-și permit un parchet masiv din esențe exotice ori măcar de stejar de-al nostru, neaoș românesc.

Nu-i vorbă, cine își permite parchet masiv, bravo lui! Chiar dacă întreținerea acestuia e costisitoare. Probabil că dacă au avut bani de un asemenea parchet foarte scump, au și de salariu pentru o persoană care să facă munca de întreținere a acestuia în locul lor.

Noi, ăștia mai din clasele de jos, ne mulțumim și cu parchet din acela laminat! Dar de ce să nu le dăm peste nas bogătanilor cu parchet masiv și să nu ne alegem și noi cu unul cu totul special: unul lucios realizat cu tehnologia Elesgo!

E tare faină tehnologia asta, după cum am citit eu pe net!

După mintea mea e un fel de laser mai altfel, adică se bazează pe raze de electroni care preschimbă structura stratului de rășini acrilice aflat la partea superioară a parchetului super lucios german.

După bombardamentul acesta (am zis eu că e vorba de o știre bombă la început, nu-i așa?) produsul respectiv capătă proprietăți de care nu l-ai fi crezut în stare, dacă ți-ar fi zis cineva că e vorba de parchet lucios:

– e foarte dur, deci rezistă la zgârieri (deci Zâmbărici nu ar avea nicio șansă să-l deterioreze!);

– este impermeabil, așa încât, dacă sunteți și voi cu capul în nori, cum sunt eu mai mereu, puteți vărsa cana cu ceai sau paharul cu apă, pentru că nu o să aveți bucăți de parchet care se umflă și trebuie înlocuite;

– se întreține foarte ușor, fără cine știe de soluții de curățat pe care să dai o căruță de bani;

– este super lucitor, dar deloc alunecător, așa încât o să fie tare șic și să dai o petrecere dansantă într-o sufragerie înnobilată cu parchet de felul ăsta; poți și să valsezi cât poftești cu iubitul, dar și să să te învârți în cap dacă te pasionează freestyl-ul;

– are un aspect atât de cool încât poți că îți înregistrezi emisiunile pe care le postezi pe YouTube stând pe jos pe o asemenea podea călduroasă, dar și spectaculoasă;

– are garanție 15 ani, dar, de fapt e garantat pe toată durata de viață a clădirii sau… până te muți și noul proprietar decide că vrea să schimbe modelul parchetului laminat lucios cu un alt model;

– există o varietate imensă de modele de parchet produs cu tehnologie Elesgo de brandul german de care vă povesteam, mai precis 46 (!!!), deci aveți de unde alege!

Partea bună referitoare la acest tip de parchet acum vine: se comandă direct în Germania, deci clienții primesc produse autentice, nu chinezării de doi bani.

Și pentru că nu prea e rentabil să mergeți ca să vedeți parchetul tocmai în țara doamnei Merkel, dacă v-am stârnit interesul, există o soluție mai rapidă și la fel de bună. Pe pași, aceasta ar fi următoarea:

Pasul 1:

Intrați pe site-ul parchetlucios.ro și alegeți de acolo, din catalogul stufos, maxim trei variante de parchet super lucios pe care l-ați vrea în căminul dvs.

De ce așa de puține?

În primul rând pentru că, zic oamenii ăia deștepți care se ocupă de marketing, că restrângerea paletei de oferte poate să facă un client să ia cea mai bună variantă de cumpărare.

Altfel, vă zic, e tare greu să vă decideți ce anume să comandați. Toate modelele de parchet lucios o să vă atragă, o să vă ia ochii, deci o primă selecție este absolut necesară.

Deci alegeți trei modele de parchet laminat lucios și apoi scrieți un email (merge și telefonic, dar eu zic că tot internetul e baza!).

Pasul 2:

Așteptați mostrele gratuite cu răbdare. O să le primiți în câteva zile acasă pentru a vedea și pipăi în mod concret, așa încât să puteți lua decizia corectă.

Păi nu-i mai bine așa, decât să mergeți la un magazin de bricolaj (nu dăm nume, știți voi care!) și să vă chinuiți imaginația pentru a vedea cu ochii minții cam cum ar arăta parchetul ales în odaia dvs. pe post de podea?

Mulți fac poze cu telefonul diferitelor tipuri de parchet, dar ce să înțelegi dintr-o poză, chiar realizată cu un smartphone de ultimă generație?

Pasul 3:

Faceți alegerea finală.

Alături de familie, chiar și de cățel, dacă aveți și voi vreun Zâmbărici pe acolo, alegeți ce model vreți din cele trei. Sau poate vreți să puneți în fiecare încăpere (dormitor, sufragerie, bucătărie) alt tip de parchet lucios.

Am zis bucătărie?

Cred că am uitat să vă zic: parchetul ăsta e și ignifug! Deci dacă scăpați un băț de chibrit pe jos aveți timp să îl stingeți înainte de a vi se transforma pardoseala într-un soi de rug modern pentru ars vrăjitoarele care nu știu să gătească cu atenție la aragazul clasic, ce se aprinde cu flacără. Până treceți la plita cu inducție, eu zic că e bună și o podea caldă de tip parchet lucios (urăsc gresia, voi nu?) cu mare rezistență la foc.

Pasul 4:

Trimiteți comanda și așteptați cam o lună (cu răbdare, dar fără tutun!) să sosească parchetul laminat multi-stratificat din Germania. Nu uitați că 8 (numărul de straturi) este unul norocos, aducător de prosperitate.

Mulți ezoteriști zic că trebuie să ne imaginăm că mereu pășim pe bogăție. Uite că dacă ne punem o podea din asta (parchetul e ușor de instalat prin sistemul unilin-clik!) vom păși la propriu pe prosperitate.

Ce ziceți? V-am dat o idee de renovat casa și schimbat parchetul în primăvara sau vara asta?

Eu cred că da!

Publicitate