Optimizare SEO 2020 de calitate, cu instrumente corect orientate


agenție seo

Mai sunt câteva zile până la finalul anului și ar fi bine să aruncăm o privire către ceea ce va funcționa în materie de optimizare seo în 2020.

Probabil că dacă ești pasionat de acest domeniu, chiar dacă nu lucrezi la o agenție seo probabil că ai auzit de noul algoritmul Bert de la Google și ți-ai pus în plan ca să înveți să mai multe despre el. O fi bine? O fi inutil?

Poate ar fi mai bine ca să te concentrezi pe optimizarea seo centrată pe utilizator și pe livrarea tehnică de conținut.

Adică pe analizarea dintr-o nouă perspectivă a punctelor de acces ale utilizatorului, la modul în care se aliniază conținutul pentru acesta.

Trăim niște vremuri în care utilizatorii au mai multe șanse de a obține în online mai mult decât oricând ceea ce își doresc. 

Când vorbim de optimizare însă, ar trebui ca să ne orientăm mai degrabă pe elementele fundamentale ale unei arhitecturi simple și livrarea promptă a conținutului.

Deja se remarcă tendința de a oferi conținut care să fie scris cu adevărat pentru a veni în în întâmpinarea utilizatorului, “gata mestecat”, decât să îl pună pe el la lucru ca să caute printre șiruri de răspunsuri posibile instrumentele de cercetare ale cuvintelor cheie care pot deveni chiar mai puțin relevante decât setul de date primar pentru crearea de conținut provenind din interogările sugerate.

O agenție seo cu adevărat bună în 2020 va trebui să ofere servicii de optimizare cu adevărat inteligente care să se plieze exact pe cerințele publicului.

Mulți specialiști care au devenit ași în oferirea de servicii seo de calitate chiar spun faptul că cercetarea de cuvinte cheie, în modul în care s-a desfășurat până acum, va deveni tot mai puțin folosită pe măsură ce inteligența artificială se va dezvolta.

Orice agenție seo care vrea să rămână în top în anul ce vine, 2020, va trebui să își îndrepte toată atenția către cercetarea făcută în scopul de a răspunde nevoilor stricte ale segmentelor de utilizatori Google se actualizează continuu pentru a optimiza rezultatele căutării bazată pe intenția utilizatorului.

Mai degrabă decât pe o concentrare pe conținut sau pagină, pe o potrivire exactă a cuvintelor cheie, ar trebui să înțeleagă nuanțele lor. Ce ce înseamnă acest lucru? Conținutul oferit trebuie ca să ofere cele mai bune răspunsuri pentru întrebările userilor. Așa se pot captura și converti clienții cei mai buni.

Limbajul obișnuit va fi la mare căutare în 2020, modul în care utilizatorii vorbesc despre problemele și nevoile lor mai ales atunci când sunt în expediții de shopping virtual. Va conta foarte mult și suportul oferit clienților de magazinele online, lucru pe care încă mulți jucători din domeniul e-comerțului îl uită ca să îl facă în prezent sau pur și simplu nu știu cum să realizeze acest lucru.

O agenție sa o bună va trebui să înțeleagă de ce se comportă într-un anume fel un client, cum este de fapt el și să creeze strategii inteligente, holistice.

2020 va fi anul în care specialiștii se vor coborât din turnul lor de fildeș și vor merge pur și simplu să stea de vorbă cu clienții săi. Doar așa vor putea afla care este călătoria lor de cumpărare, cum folosesc căutările pe motoare, ce cred userii despre diferitele magazine online și să integreze datele armonios toate datele obținute în acest fel.

Conținutul afectează totul: de la structura site-ului de e-commerce și la tipurile de legături create așa încât pentru a reuși în 2020 va trebui să scris ceva în mod real relevant, valoros. Deci copywriterii de bună calitate vor fi la mare căutare  pentru a avea cel mai bun conținut web pentru un subiect.

În 2020 obsesia cuvintelor cheie nu va mai exista, ele nu vor mai fi privite individual, se va trece mai mult la subiectul general, nu plasarea cuvintelor va mai conta și cât de bine este scris conținutul pentru publicul local.

2 gânduri despre „Optimizare SEO 2020 de calitate, cu instrumente corect orientate

Comentariile nu sunt permise.