Anvelostar.ro: Un magazin online cu anvelope de iarnă pentru toate buzunarele


Iarna aceasta este categoric una atipică, așa încât vremea înșelătoare poate să facă mari probleme conducătorilor auto amatori sau profesioniști.

 

Din fericire utilarea autovehiculelor cu anvelope de iarnă este în România obligatorie, deși uneori ea poate provoca derută în rândul șoferilor care știu că acest tip de cauciucuri oferă performanțe maxime la temperaturi de până la 7 grade Celsius.

 

Noroc că deocamdată nopțile sunt încă relativ reci, așa încât măcar o parte din cele 24 de ore pot să se simtă și anvelopele în cauză confortabil, deși în cele mai multe cazuri mașinile nu sunt folosite decât ziua.

 

Având în vedere temperaturile de afară sunt mulți proprietari amatori de autovehicule pe patru roți care au decis să folosească tot anvelopele din anii trecuți, chiar dacă ele mai aveau puțin până când perioada de rulare în condiții de siguranță se apropia de final.

 

Pentru ei se ridică întrebarea: “Când trebuie înlocuite cauciucurile de iarnă?”

 

Este bine de știut acest lucru deoarece doar prin dotarea autovehiculului în cauză cu niște anvelope potrivite care să asigure o bună aderență la drum, manevrabilitatea ușoară a mașinii și performanțe ridicate în timpul călătoriei, fie ea pe distanțe mai scurte sau mai lungi.

 

Gradul de uzură al pneurilor este esențial în luarea deciziei de înlocuire a unei anvelope, iar acest lucru se face prin verificarea adâncimii canelurilor principale.

 

Evident, mai trebuie să se facă schimbarea și dacă are loc o spargere a acesteia sau un accident care a produs deteriorări ale cauciucului.

 

Este de la sine înțeles că o anvelopă de iarnă care necesită înlocuire va fi schimbată cu o alta care are aceleași specificații ca și predecesoarea sa, să aibă același profil, aceeași indici de viteză, greutate, dimensiuni, recomandabil, același brand.

 

Principiul care stă la baza unei astfel de înlocuiri este acela că diferența dintre adâncimea canelurilor principale dacă vom compara cele două anvelope auto montate pe același ax nu trebuie să fie mai mare de 5 mm.

Când vorbim de schimbarea anvelopelor, pentru economie, șoferii tind să se rezume la a schimba doar două dintre cauciucuri (față sau spate) ori, ca o găselniță, le înlocuiesc doar pe cele din spate pentru a avea o aderență mai mare la drum, știut fiind că acelea montate pe axa față, în pofida unei aderențe mai scăzute este controlată și prin manevrarea volanului.

 

Totuși, cea mai bună soluție este de a schimba toate cele 4 cauciucuri de iarnă, facă durata lor de folosință tinde să se apropie de sfârșit.

 

Nu are rost ca să se pericliteze circulația în siguranță pe drumurile publice, mai ales într-un anotimp atât de schimbător precum iarna 2020, pe considerentul că așa se economisesc câteva sute de lei.

 

Puneți în balanță cât ar trebui cheltuit cu reparația mașinii personale, dar mai ales cu spitalizarea, dacă s-ar produce un accident a cărui cauză principală ar fi lipsa de aderență a cauciucurilor de iarnă la carosabilul alunecos.

 

Totuși, dacă ajungeți la service pentru a vă înlocui anvelopele, întrebați acolo de ce cauciucurile montate pe un ax (față sau spate, după caz), s-au uzat decât celelalte două. S-ar putea ca să aflați că este vorba de un paralelism incorect, de o geometrie incorectă existentă la mașina în cauză.

 

Anvelostar.ro: locul de unde se pot comanda cauciucuri de iarnă bune, indiferent de buget și preferințe

 

Pentru a face economii, cel mai bine este ca să cumpărați anvelope de iarnă online, mai ales dacă știți deja care marcă e mai potrivită. Nu vă ghidați doar după prețul de achiziție, luați în calcul înainte de a face comanda și alte criterii importante precum ar fi: durata de viață a anvelopei, performanțele de care le are la drum, confortul oferit, calitatea acestora. 

 

La Anvelostar.ro veți putea găsi în această perioadă anvelope la prețuri promoționale, așa că te invit să arunci o privire în magazinul lor online.

 

Ai filtre de selecție care te vor ajuta să găsești ușor ceea ce te interesează (lățime, înălțime, diametru, sezon, marcă  – iată criteriile după care poți să te orientezi).

 

Livrarea se face extrem de rapid în doar 24/48 de ore și toate cauciucurile au o garanție de 2 ani.

 

Imperial SNOWDRAGON HP 145/70/R12 69T

 

Iată un tip de anvelopă auto buget redus care poate să fie achiziționată în această perioadă la un preț extrem de accesibil, de către doritori.

cauciuc iarnă

Pe pagina de prezentare a produsului o să găsiți toate specificațiile tehnice de care aveți nevoie, de la tipul de vehicul căreia îi este destinată, dimensiuni, indice de greutate, clasa de eficiență, indicele de viteză, aderența pe carosabilul ud, nivelul de zgomot la rulare etc.

 

Viking SNOWTECH 2 185/55/R15 82T

Captură de ecran de la 2020-02-12 10-49-15 (1)

 

Este un tip de cauciuc de iarnă destinat acelora care admiră nordicii, iar prețul convenabil la care poate să fie achiziționat îl face o variantă bună pentru mulți șoferi români.

 

Michelin LATITUDE SPORT 3 295/40/R20 110Y XL

 

Captură de ecran de la 2020-02-10 19-36-03

Evident, pentru aceia care vor niște anvelope de iarnă premium pentru vehiculul lor 4×4, acest model de la Michelin este ceea ce merită achiziționat fără ezitare.

 

Având un indice de viteză Y XL de până la 300 km/oră, un indice de greutate 110,clasa de eficiență C și aderența pe carosabilul ud de tip A este o soluție excelentă pentru dotarea unei mașini performante.

 

Oferte sunt multe pe site-ul anvelostar.ro, de aceea cel mai bine este ca să intri și să le analizezi pe îndelete.

 

DATE DE CONTACT:

 

SC AUTO LUCAS ONLINE SRL

Sediu Social: Alba Iulia, Str. Barbu Catargiu, nr. 1, Jud Alba

Reg.Com.:  J01/526/2018

CUI:  RO39454460

Cont IBAN: RO51INGB0000999908023736 – ING

 

Program de lucru:  de luni până vineri între orele 8.00 – 17.00

Site: http://www.anvelostar.ro

Email: contact@anvelostar.ro 

Call-Center: 0377.101.542