Gutuie.ro îți recomandă pachetul birotică “Work from home”!


Iată că visul multora dintre noi s-a împlinit și de acum înainte mulți dintre noi vor lucra de acasă!

Pandemia asta de coronavirus a creat marea oportunitate și uite așa vom scăpa de mulți dintre noi de aglomerația din trafic, de poluarea de la orele de vârf, de statul peste program la ordinul unui șef de multe ori mult mai prost decât noi. Victorie!!!

Dacă nu ești un extrovertit pur sânge care nu poate trăi fără socializare nici măcar la locul de muncă, atunci probabil că viitorul nu arată chiar așa de rău precum vor să ni-l prezinte Pythiile moderne.

Cred că Octavian Paler ar fi fost tare mulțumit cu izolarea asta forțată și ar mai fi scris câteva cărți interesante, dacă ar mai fi trăit…

Revenind la munca de acasă, trebuie spus că are niște avantaje grozave dacă ne amenajăm colțul sau camera unde ne vom desfășura activitatea în chip inteligent.

Zilele astea am găsit un site fain de unde poți achiziționa tot ce îți trebuie pentru a lucra eficient de acasă.

Plus că are și un nume care te duce cu gândul la vremea când erai copil: Gutuie!

Îți aduci aminte de versurile astea:

„Dulce, galbenă lumină

Cum şi eu bălaie-eram

Mi-a pus mama o gutuie

Ce se coace-ncet la geam…” ?

De ce n-am privi și munca precum un joc serios?

Nu e o idee năstrușnică să îți numești magazinul online cu articole de birotică Gutuie.ro?!? Soluții complete pentru birou, fie el tradițional sau biroul modern de acasă.

Au aici un set care o să îți placă în mod sigur!

Kitul „Work from home” conține următoarele produse:

kit Work from home

 

– agrafe colorate;

– biblioraft A4, plastifiat PP/paper, cu margine metalică;

– blocnotes cu spirală, A5, 80 file (matematică)

– capse RAPID Strong 10/4;

– creion mecanic profesional 0.7mm, con metalic cu vârf cilindric fix, albastru;

– folie protecție pentru documente A4 (set);

– hârtie albă pentru copiator A4;

– hârtie igienică albă, 15 m, 3 straturi, 8 role/bax;

– markere pentru tablă de scris, vârf rotund 2.0mm, 4 culori (set);

– pix rubber grip, 0.7mm, clemă metalică, corp negru (scriere albastră);

– prosop rolă hârtie albă, 120 m – 2 straturi;

– șervetele cutie, 2 straturi, 150 buc/pachet;

– set format din capsator, 10 coli, perforator, 10 coli și decapsator, blister (albastru/verde);

– tablă albă magnetică cu ramă din aluminiu, 45 x 60 cm;

– textmarker vârf lat, 4 culori (set).

În afară de aceste produse, provenite de la branduri recunoscute în plan internațional, mai găsești în pachetul pregătit de oamenii de la Gutuie.ro și o micuță surpriză: niște cafea Lavazza pentru ca să te concentrezi mai bine la biroul de acasă! așa, pentru cunoscători!

Ce poate să fie mai energizant când lucrezi  de-acasă decât să îți arunci privirea din timp în timp pe  niște bibliorafturi de calitate superioară, precum sunt cele propuse de Gutuie.ro?

produse birotică Gutuie.ro

Sau să folosești un set bleu de articole de birotică precum acela din imaginea următoare?

ustensile birou

Sigur activitatea desfășurată va fi mai ușoară, o să fie făcută cu mai multă plăcere și creativitate! Asta chiar dacă, spre exemplu, ești contabil!

Și dacă tot îți comanzi kitul ăsta perfect pentru a nu pierde o grămadă de timp inutil încercând să cauți niște produse bune pentru a porni activitatea office de acasă, nu uita nici de vedetele momentului:  articolele  pentru  protecție  sanitară și igienă contra Covid-19!

Chiar așa! La Gutuie.ro au inclusiv soluții dezinfectante, măști de protecție și mănuși latex de unică folosință foarte utile în vremea pandemiei și chiar post-pandemie.

Magazinul online amintit oferă nu doar produse de birotică, papetărie, nu doar instrumente de scris, sisteme de prezentare, consumabile office, dar și produse de protocol.

O să mă întrebi la ce sunt bune produsele astea când urmează ca să lucrezi de acasă… 

Ei bine, pentru socializare de la distanță cu oamenii din echipa ta!… Chiar dacă lucrezi în modul ăsta, nu înseamnă că ești un soi de Robinson Crusoe modern eșuat în casa ta ca într-un soi de insulă pierdută în imensitatea oceanului… Nicidecum…

Pe Skype, pe Zoom, se vor desfășura diverse ședințe de lucru, se vor face mici întrevederi prietenești între colegi, iar aceste produse sunt bune pentru a te delecta chiar tu însuți cu ele!!!

Plus că nu se poate concepe un birou fără expresor de cafea, nu-i așa?

Espressor BOSCH Tassimo My Way TAS6003, roșu – negru, uite o bună alegere!!!

 

aparat preparat cafea

 

Acest aparat o să îți amintească permanent că ești la serviciu, chiar dacă lucrezi de acasă!

Nu este scump, are niște culori perfecte pentru a-ți crește productivitatea în orele de program și mai are și calitatea de a-ți aminti că pauzele dese sunt totuși cheia marilor succese (vezi tehnica Pomodoro!)

Cafea, ciocolata calda, cappuccino, latte macchiato, lapte cald, ceai, caffe crema. face de toate mai ceva decât o secretară!

Ar fi culmea să te oprești din lucru ca să te apuci să îți faci cafea la ibric, în timp soțul, soția, bunicul, bunica, mama, tata sau copilul crede că deja ai terminat și te poate ține de vorbă fără să-și dea seama cât de mult te poate scoate din starea de concentrare!

Vrei să comanzi și alte lucruri interesante din magazinul online de care îți povestesc?

Uite datele de contact gutuie.ro:

SC VECTOR ONLINE SRL | CUI: RO27177455 | Reg. Com.: J40/6760/2010 | Bucuresti Sector 6, Splaiul Independentei, Nr.319, Obiectiv 19b, Cam.2, Scara 1, Etaj 1