Servicii web hosting de calitate, un must have când faci comerț online


găzduire pe net

Încă din primele săptămâni ale declanșării pandemiei de coronavirus, experții și-au dat seama că sectorul comerțului electronic va lua un avânt nesperat în primăvara 2020 și pe la noi.

În ultimii ani în România multe magazine online au început să funcționeze și să capete notorietate mai mult din nevoia reducerii costurilor, decât din dorința patronilor de a fi în armonie cu vremurile. De cele mai multe ori rămâneau în umbra magazinelor fizice.

Mulți comercianți de modă veche, tradiționaliști așa cum doar românii autentici pot să fie (urmași de geto-daci, nu-i așa?), pur și simplu nu puteau avea (încă) imaginea corectă și completă a acelor avantaje pe care comerțul electronic le va avea în viitor.

Sars-COv-2 a transformat radical modul în care se face comerț

Totul s-a schimbat brusc cu 180 de grade atunci când s-a declarat la nivel mondial de către OMS pandemia de Covid-19, iar aceia care au fost inspirați și investiseră anterior în site-uri de e-commerce cu siguranță că și-au frecat mâinile de bucurie, deoarece curajul lor a fost răsplătit în ultimele două – trei luni pe deplin. Iar dacă vindeau și produse de curățenie, mai ales dezinfectanți și mănuși de protecție, cu atât mai fericiți au fost!

Ceilalți, după primul moment de uluire, și-au dat seama că dacă nu își mută măcar parțial afacerile în online vor falimenta pe capete. Pandemia nu dă semne să se risipească așa, cu una cu două, deci direcția e clară: intrarea pe piața virtuală.

Și uite așa au început să învețe și ei ce înseamnă web hosting de calitate și cu ceea ce se mănâncă marketingul online.

Da, este dificil trebuie să arzi etape, să înveți totul din mers sau să cheltuiești o sumă destul de mare de bani (dacă preferi ca să apelezi la experți care să lucreze pentru tine) în sensul creșterii vizibilității site-ului unde dorești ca să îți comercializezi produsele și serviciile pe care înainte le ofereai publicului tău țintă în mod tradițional.

Înainte de orice trebuie însă ca să închiriezi un loc sigur de parcare (găzduire) pentru site-ul tău. Altfel afacerea ta nu poate să se dezvolte frumos în online, așa cum orice antreprenor speră.

Eu îți recomand să apelezi la o firmă de hosting românească unde am și eu unul dintre bloguri: găzduire.ro.

Oamenii sunt foarte ok din toate punctele de vedere, iar tariful este unul mai mult decât accesibil, fapt ce trebuie puternic subliniat mai ales acum, când ne găsim în plină epidemie de coronavirus. În plus, primești automat și o lună de hosting GRATUIT, pentru fiecare prieten care alege serviciile de web hosting de la Gazduire.ro în urma recomandarii tale.

Chiar dacă ești o persoană atehnică 100%, interfața cPanel de la Găzduire.ro este extrem de intuitivă și oferă oricărui proprietar de site care are abonament aici posibilitatea ca să își analizeze statisticile privind traficul înregistrat în magazinul său online și chiar să facă diverse schimbări permise în cadrul pachetului de web hosting ales(adrese de email, domenii, subdomenii și baze de date). Trebuie să fie menționat și faptul că se asigură suport tehnic non stop pentru orice pachet de web hosting cumpărat atît de persoane fizice, dar și de persoane juridice.

Mai mult decât atât, pentru aceia care merg pe principiul moștenit din comerțul fizic: “Mai întâi testez și de-abia apoi mă decid dacă voi cumpăra sau nu!”, există oportunitatea de a putea ca să testeze platforma cPanel asociată pachetului de web hosting ales, prin intermediul unui cont demonstrativ.

Găzduire.ro nu este un brand nou intrat pe piața de web hosting, ci unul cu notorietate puternică, fiind de peste 15 ani în industria această. Numeroși clienți care au rămași fideli serviciile furnizate de specialiștii de aici. Iată un argument puternic pentru orice antreprenor care are un magazin online (sau își înființează în pandemie unul) ca să îi aleagă, dacă dorește să își parcheze site-ul într-un loc sigur.

Pentru cunoscători, aceste servicii se bazează pe o infrastructura premium, soluții Cloud pe servere IBM.

Oricărui client i se asigură un uptime minim de 99,9%, ca să nu mai vorbim de transferul gratuit al site-ului (dacă acesta există și este găzduit la o altă firmă de hosting care nu oferă calitatea dorită de către proprietarul domeniului respectiv).

Intră pe site-ul lor – găzduire.ro acum ca să analizezi pachetele de servicii pe care le oferă în această perioadă și să îl alegi pe acela care este cel mai compatibil cu nevoile de la acest moment și de perspectivă.

Și apropo: se poate plăti abonamentul și prin sistemul PayPal!

Informatii companie:

contact