Designul balustradelor din sticla               


pexels-photo-1190902.jpeg

Fotografie de Scott Webb pe Pexels.com

Balustradele din sticla garanteaza o transparenta maxima. Profilele de sistem care constituie structura de sustinere pentru adapostirea geamurilor pot fi proiectate din otel, otel inoxidabil sau aluminiu (acoperite cu pulbere sau anodizate). 

In partea superioara, balustrade de sticla sunt de obicei marginite de balustrade din tuburi rotunde sau din lemn din otel inoxidabil. Pentru a creste caracterul filigran si discret al balustradei, balustradele pot fi, de asemenea, realizate cu sectiuni de canale U din filigran. Constructia poate fi astfel redusa la esentialul sau.

BENEFICIILE BALUSTRELOR DE STICLA

Balustrele sunt utilizate in multe cladiri, inclusiv in case, si sunt folosite pentru a sprijini scarile, balcoanele etc. In timp ce balustradele pot fi realizate din diverse materiale, cum ar fi lemn, crom, fier, otel inoxidabil si piatra, balustrada de sticla a devenit extrem de popular pentru ca ofera o serie de beneficii. 

BENEFICIUL NR. 1 – ADAUGATI FRUMUSETEA ORICAREI CLADIRI

Un beneficiu al unei balustrade de sticla este capacitatea sa de a adauga frumusete oricarei cladiri. Sticla adauga o nota sofisticata, eleganta oricarei case sau afaceri. Sticla reflecta si creaza un joc de lumi adaugand frumusetea intregii cladiri. 

BENEFICIUL NR. 2 – STICLA NU VA BLOCA LUMINA

Balustradele din sticla sunt foarte populare, deoarece au avantajul de a nu bloca lumina dintr-o cladire. Lumina trece prin sticla, astfel incat lumineaza intreaga zona. Daca aveti o zona cu piscina sau o gradina, sticla va asigura ca nu veti pierde aceasta priveliste frumoasa. Intrucat sticla nu blocheaza lumina, aceasta asigura ca casa dvs. este luminata frumos de lumina naturala.

BENEFICIUL NR. 3 – USOR DE CURATAT SI DE INTRETINUT

Veti aprecia, de asemenea, faptul ca o balustrada de sticla este usor de curatat si de intretinut. Balustradele confectionate din alte materiale pot fi dificil de curatat, deoarece sunt concepute in mod complex. In ceea ce priveste sticla, puteti utiliza un produs de curatat special pentru sticla si puteti sterge balustrada in doar cateva minute. 

 

Balustradele din sticla sunt mereu atractive intrucat stralucirea sticlei acompaniata de otelul inoxidabil ii ofera un design atragatori si totodata reprezinta o optiune excelenta in randul clientilor care doresc balustrade arhitecturale pentru siguranta, dar nu vor sa strice o priveliste frumoasa. Balustradele din sticla sunt practice si ofera o modalitate excelenta de a crea un aspect elegant si modern, obtinand totodata o serie de avantaje deosebite. 

Balustradele din sticla sunt foarte rezistente si durabile, ceea ce inseamna ca vor dura un timp indelungat, necesitand o intretinere minima. Spre deosebire de optiunile balustradelor din lemn, balustradele din sticla nu necesita revopsire sau finisare constanta. Acest lucru este deosebit de avantajos in ceea ce priveste amplasarea balustradelor in jurul spatiilor exterioare, deoarece aceste balustrade vor fi expuse in mod constant la diverse fenomene inclusiv la soare, vant si apa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s