Spații de închiriat industriale bune, în timp de pandemie


blogurici - GVA Industriale

GVA Industriale este un partener de nădejde pentru acele companii care doresc să își dezvolte activitățile în sectorul industrial și logistic chiar și în aceste luni pline de necunoscute.

Compania efectuează inclusiv cercetări de piață și sfătuiește clienții cu privire la cele mai potrivite locații pentru ei, negociază și elaborează contracte de închiriere, per total contribuie la luarea celor mai bune decizii de către antreprenori cu privire la domeniul imobiliar corporate.

Vrei, de exemplu, ca să alegi cea mai bună locație dintre mai multe spații de închiriat în Cluj? GVA Industriale te poate ajuta!

Gama de închirieri la nivel național

GVA Industriale oferă servicii de intermediere performante în materie de închirieri corporate în toată România.

Datorită faptului că are filiale situate în cele mai mari orașe ale țării, specialiștii de aici înțeleg perfect necesitățile existente în diferite categorii de business-uri și propun clienților cele mai bune variante dintre care pot să aleagă.

Cunoașterea condițiilor locale, susținută de o perspectivă internațională, permite profesioniștilor GVA ca să ofere servicii de consultanță calitative, bazate pe cele mai actuale date.

Cunoștințe de specialitate despre depozite industriale ce pot fi închiriate

Efectuarea unor cercetări de piață concretizată în analiza datelor demografice, a forței de muncă, a competențelor, a conexiunilor de transport și a tendințelor pieței sunt argumente care îi pot face pe oamenii de afaceri ca să colaboreze cu GVA Industriale.

Cunoașterea și experiența GVA Industriale permite întocmirea celor mai bune strategii în domeniul închirierii de spații industriale.

Înțelegerea, de asemenea, a noilor provocări determinate de pandemia de Covid-19, oferă șansa clienților de a primi de la acești specialiști imobiliari cele mai bune sfaturi ale momentului.

Cauți și tu soluții prin care să îți extinzi afacerea? Vrei unul sau mai multe depozite de închiriat? Apelează la GVA Industriale!

Pandemia de Sars-Cov-2 a provocat restricții de funcționare fizică a majorității entităților economice din țara noastră. Situația actuală va afecta industria logistică puternic și în viitor, ceea ce va impune cu necesitate reorganizarea lanțului actual de aprovizionare.

O pandemie afectează toate domeniile vieții și economiei, inclusiv funcționarea pieței imobiliare de afaceri. ele cele mai puțin negative ale acestei situații dificile.

Cele mai multe dintre firme, după izbucnirea epidemiei de Sars-Cov-2 au luat măsuri de protecție a sănătății angajaților concretizate în reducerea (până la dispariție) a călătoriilor de afaceri, întărirea la maxim a măsurilor de securitate, trecerea masivă la munca la distanță sau munca măcar în schimburi, dacă telemunca nu a fost posibilă.

În ciuda crizei globale, experții văd o oportunitate pentru dezvoltarea industriei logistice. Deci, cererea de închirieri de spații de afaceri nu va dispărea. Situația actuală va avea un impact pozitiv pe piață pe termen lung, mai ales prin creșterea accelerată a ponderii sectorului comerțului electronic în structura comerțului.

Serviciile GVA Industriale:

  • Analiza locației;

  • Analize aprofundată a informațiilor micro și macroeconomice;

  • Studii de piață complexe și complete;

  • Consultanță strategică pentru portofoliul de proprietăți industriale și logistice existent în timp real;

  • Consultanță de tranzacții în domeniul închirierii de spații industriale;

  • Negocieri și renegocieri ale contractelor de închiriere spațială industrială și logistică;

  • Structurarea tranzacțiilor de închiriere.

Antreprenorii trebuie să ia în considerare că deja se remarcă trendul conform căruia pe piața logistică este mai rentabil ca să încheie contracte pe termen lung, ca o garanție a unor veniturilor stabile.

Iar GVA Industriale le poate veni în ajutor.

Te găsești și tu în această situație?

Atunci contactează-i pe specialiștii GVA chiar acum!