Tu ai merge la un salon de masaj erotic?


Despre masaj numai de bine, nu-i așa?

Și totuși… mai problematică devine discuția dacă este vorba despre masaj erotic, deși este și el un tip de masaj cunoscut din cele mai vechi timpuri.

Până la urmă, valențele sale binefăcătoare sunt acceptate de oricine dacă ne referim la masajul terapeutic sau de relaxare. De ce oare ar fi altfel în cazul masajului erotic? Iată o întrebare dificilă, la care nu este simplu de dat un răspuns clar.

Există până și specialiști sexologi care recomandă acest tip de masaj erotic pentru a rezolva diverse probleme de cuplu pe care unii pacienți de-ai lor le au.

Acum, în pandemie, nici saloanele de masaj de acest gen din București sau din alte localități din țară nu mai funcționează, dar se va termina până la urmă și criza asta sanitară, nu o să țină la nesfârșit, nu-i așa?

Iar oamenii vor ieși din ea extrem de zdruncinați pe toate planurile, inclusiv în ceea ce privește viața lor intimă.

Și chiar dacă în cazul masajului erotic profesionist vorbim doar de ședințe scurte, s-ar putea ca tarifele plătite pentru aceste ore de relaxare specială să merite cu adevărat, din punctul de vedere al acelora care au probleme de natura sexuală.

Încât, probabil, până la urmă nu va mai fi un subiect tabu, cum se întâmplă în prezent.

Masajartemis.ro, unul dintre acele site-uri unde înainte de pandemie clienții apelau cu încredere deoarece serviciile pe care le primeau aici se ridicau la nivelul așteptărilor lor este o adresă pe care merită să o reții dacă visezi și tu la un masaj erotic de calitate anul viitor sau chiar și acum dacă nu te sperie coronavirusul, pentru că au program (un pic mai redus, ce-i drept) și în această perioadă…

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este p1520766.jpg

Masajul erotic, din punct de vedere istoric, se pare că a apărut în China antică acum aproape cinci milenii, mai exact prin 2700 î.Hr. Deși scopurile sale erau deopotrivă atât de relaxare, cât și terapeutice, pacienții s-au prins rapid de o realitate mai presus de orice îndoială: dincolo de simplele puteri vindecătoare produse de contactul fizic cu maseuza respectivă, exista și o componentă de plăcere indubitabilă. 

Dacă ne referim la India, cu atât mai mult s-au dezvoltat pe aceste meleaguri tehnici de masaj care se focusau prioritar asupra anumitor puncte energetice specifice cu rol de a elimina blocajele din corpul persoanei masate sau asupra chakrelor. 

Yoghinii știu că chakra sacrală este de obicei cea mai afectată de energiile negative externe, iar anumite tehnici de masaj erotic le pot elimina, lucru extrem de important pentru sănătate, deoarece o sexualitate și o senzualitate slab transmutate conduce mai devreme sau mai târziu la un dezechilibru al corpului în ansamblu. Prin urmare, deschiderea chakrei sacrale sau sexuale ar presupune ușurare și un sentiment de plenitudine autentică.

Sexologii moderni poate că nu vorbesc toți cu aceeași convingere despre energii subtile și chakre, dar categoric explică pacienților că nu este nimic rău în a merge la un salon de masaj erotic dacă acest lucru nu se transformă într-un viciu.

Acum, ca să fim corecți, dacă ești un bărbat obișnuit nici nu cred să ai niște venituri atât de mari încât să mergi regulat la un salon erotic din București unde prețurile nu sunt chiar la îndemâna oricui. Așa, la ocazii speciale sau pentru că ți-a recomandat un sexolog sau chiar un psiholog care te tratează de depresia cauzată de un divorț neașteptat, este suportabil financiar, dar să faci din sedințele de masaj erotic un obicei parcă este ceva mai neobișnuit.

Pe de altă parte, măcar din curiozitate și tot ar trebui după pandemie să trăiești experiența unui masaj de acest gen, dacă până acum nu ai făcut asta. Iar dacă locuiești în București sau ești doar în trecere pe aici Salonul de masaj Artemis te așteaptă cu servicii de top în domeniu. Merită ca să le testezi pe propria piele, ca să zic așa!

Cum poate fi contactat salonul de masaj erotic Artemis?

  • Telefon programari: 0727 861 111
  • E-mail: artemis.masaj@gmail.com
  • Web: masajartemis.ro
Publicitate

3 gânduri despre „Tu ai merge la un salon de masaj erotic?

  1. Sergiu Nebunu

    cu măștile astea, parcă nici saloanele erotice nu mai sunt ce au fost cândva… cine are curaj și bani poate să încerce… fetele de la Salon Artemis chiar arată într-un mare fel

    Apreciază

Comentariile nu sunt permise.