Cercei argint cu modele deosebite, pentru ținute creativ alcătuite


În magazinul online de bijuterii Janette.ro există o mare varietate de accesorii de damă din această categorie, produse pe care până acum le puteai achiziționa pentru ieșirile în oraș mai speciale în care doreai ca să arăți uimitor de bine, să fi în ton cu atmosfera senzuală a unei întâlniri cu iubitul tău, ca să dăm doar un singur exemplu. Dar de ce nu le-ai purta și în pandemie, chiar și în casă? Fă din fiecare și zi o sărbătoare: îmbracă-te, machiază-te, piaptănă-te cool și fii o încântare pentru tine și familia ta. Nici măcar dacă ești singură nu ai de ce să stai în casă îmbrăcată într-un trening jerpelit sau chiar în pijama toată ziua! AI văzut și tu cât de anrajate sunt personajele feminine din telenovele tot timpul!

Ce femeie ar putea refuza o pereche de cercei argint de la Janette.ro?

Categoric, niciuna!

Niște cercei bine aleși reprezintă varianta cea mai simplă de care este în măsură ca să te pună în valoare și să îți transfere ceva din frumusețea lor și implicit o evidentă stare de bine. Este normal ca să se întâmple așa, când arăți exact așa cum îți dorești (strălucitoare!) cu cele mai mici eforturi.

Dacă vrei ca să alegi o pereche de cercei argint de pe janette.ro ai luat o bună decizie.

Dar, mai întâi de toate, trebuie să iei în considerare reacția corpului tău la contactul cu argintul. Nu toată lumea suportă acest metal prețios, deși, dacă ar fi să mă întrebi pe mine, el este de preferat întotdeauna aurului. Prea multă suferință a fost de-a lungul mileniilor pentru metalul galben, durere înmagazinată în particulele lui.

Argintul însă, desprins parcă din Lună, este un pic mai curat, mai pur, deși a generat și el dramele lui în caierul istoriei umanității.

Revenind la tema articolului, perechile de cercei de argint care și se potrivesc, dacă totul este în ordine și pielea ta suportul acest metal nobil, atunci trebuie să decizi ce lungime, dimensiune și model se vor potrivi ținutei cu care urmează să îi porți.

De asemenea, este important să iei în considerare tipul feței tale, la fel ca la coafor. Cerceii lungi sunt potriviți pentru tipul rotund de față, ne zic cei ce se pricep, pentru femeile cu fețe mai alungite, dimpotrivă, cerceii mai rotunzi și mai mari. Dacă alegi cercei cu inserții din pietre naturale, atunci poți acorda atenție proprietăților lor gemologice, care sunt descrise în multe cărți de specialitate.

Acum, ca să fiu cinstită, preferabil ar fi să alegi acea pereche de cercei de argint care îți place în mod deosebit. Contează mai puțin ce zic specialiștii (englezi sau nu). Părerea mea!

Iată doar două variante de cercei confecționați din argint care s-ar putea să îți atragă atenția din modelele lor inedite:

Sunt niște cercei statement din argint satinat, cu cercuri intercalate de diferite dimensiuni și sistem de prindere de tip șurub, pentru o foarte bună fixare.

O să te simți excelent când îi vei purta. O poți face chiar și de Crăciun și de Anul Nou. Apropo: te-ai gândit să participi și tu la un revelion online anul acesta?

O pereche de cercei Ferguson (dă click pe poză pentru detalii!):

Și o pereche de cercei argint Fenicia (dă click pe poză pentru detalii):

De ce nu ai încerca asta acum, dacă tot s-a ivit ocazia în pandemia de coronavirus? Poți să te simți bine și dacă vei respecta recomandările OMS și vei face o petrecere de Revelion online de neuitat alături de rudele din țară și străinătate, de prieteni și chiar de necunoscuți, doritori și ei de party special pe net.

O ținută de gală merită să fie purtată chiar dacă nu mergi la restaurant sau chiar la un bal pentru bogătași, ci și acasă. Ce ocazie mai bună decât aceasta de a petrece în sânul familiei, dar și alături de lumea întreagă o intrare deosebită în noul an 2021?

Să sărbătorim Anul Nou într-un mod la care nu ne-am fi gândit vreodată, cu cea mai mare petrecere online de Anul Nou pe care am făcut-o vreodată!

De fapt, ocazia asta poate fi și o mare oportunitate de a te conecta oamenii și de a trăi un moment de relaxare în mijlocul carantinei.

Simbolul anului 2021 va fi Bivolul Alb de Metal. Potrivit învățăturilor chineze Bivolul este o ființă amabilă, ponderată și serioasă. Ia acest lucru ca bază atunci când te gândești la o ținută pentru o petrecere de Anul Nou. Simplu, dar elegant.

Și îți mai destăinui un secret, dacă intri în magazinul de care ți-am zis, o să ai parte și de un bonus la fel de prețios. O brățară talisman cu șnur roșu și medalion. Este vorba de o bijuterie argint 925 certificată, pe care o primești la prima ta comanda de peste 250 lei. O poți avea dacă faci comenzi pe janette.ro.

Intră chiar acum pe site și alegeți de acolo cerceii de argint preferați!

Publicitate

3 gânduri despre „Cercei argint cu modele deosebite, pentru ținute creativ alcătuite

 1. serviu v. - ploiești

  Bijuterii frumoase
  Soția mea va fi fericită dacă îi fac un cadou de acolo
  Bine că mai primește și o brățară free, că tot e pasionată de cabala și chestii din astea ezoterice

  Apreciază

 2. FLorentina savu

  Revelion online?
  Ce tare!
  O să particip și eu
  Îmi plac bijuteriile de la Janette, cred că o să îmi comand și eu câteva
  Mai ales că voi primi și brățara aceea cadou:)

  Apreciază

Comentariile nu sunt permise.